Rate this post

Pse të shkurtoni lidhjet? Shkurtimi i URL-së tani është bërë popullor dhe sjell shumë përfitime për përdoruesit modernë. Edhe shkurtimi i lidhjes gjithashtu ju ndihmon të fitoni para. A e besoni këtë? Le t’i referohemi 15 mënyrave për të shkurtuar lidhjet e google, facebook, youtube sipas dëshirave tuaja thjesht dhe shpejt në artikullin e mëposhtëm
15 mënyra për të shkurtuar lidhjet sipas dëshirës, ​​të thjeshta dhe të shpejta
15 mënyra për të shkurtuar lidhjet sipas dëshirës, ​​të thjeshta dhe të shpejta

Çfarë është shkurtimi i lidhjes?

“Shkurtoni lidhjen” është të ktheni një URL, të njohur gjithashtu si lidhje, nga forma origjinale e lidhjes në një lidhje të shkurtër. Ose në një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për t’u kuptuar, shkurtimi i lidhjes do të shkurtojë lidhjen.

Shkurtoni lidhjet për çfarë?

Pra, cili është efekti dhe qëllimi i shkurtimit të lidhjes? Pse ta shkurtoni lidhjen?

 1. Së pari, për nga forma, duke shkurtuar lidhjen ndihmë Lidhje më të shkurtra, më të bukura, Lehtë për t’u lexuar, e lehtë për t’u mbajtur mend dhe më e lehtë për të ndarë lidhjet.
 2. Së dyti, shkurtimi i lidhjeve funksionon për SEO-në tuaj, duke ju ndihmuar të rrisni trafikun
 3. Së treti, ndihmon në krijimin e lidhjeve të ndërmjetme për ju
 4. Së katërti, shmangia e zbulimit të spamit është shumë e rëndësishme kur ndani lidhjen në Facebook ose google+
 5. Së pesti, mos lejoni që të tjerët të shohin lidhjen tuaj nëse nuk duhet të klikoni në lidhjen tuaj, duke kontribuar në markën personale
 6. Së fundi, shkurtimi i lidhjes e bën të lehtë gjurmimin e numrit të klikimeve në lidhje

Për të shkurtuar lidhjen në internet, ngjitni lidhjen që dëshironi të shkurtoni në kutinë e shfaqur në faqen e internetit që mbështet shkurtimin e lidhjes, më pas klikoni butonin e komandës së shkurtimit (në varësi të ndërfaqes së faqes së internetit) për ta shkurtuar atë. . Pastaj, ju vetëm duhet të kopjoni lidhjen e shkurtuar për t’i shërbyer qëllimeve tuaja.

Çfarë është lidhja e shkurtuar për të fituar para?

Shkurtoni lidhjen për të fituar para është një formë për të fituar para që duhet të përdorni një lidhje të caktuar për ta shkurtuar. Ju do të merrni pjesë në fitimin e parave nga faqet e internetit të disponueshme shkurtuesi i lidhjes e tyre. Përdorni lidhjen tuaj për të shkurtuar mjetin që ata ofrojnë. Pastaj ndajeni atë lidhje me miqtë, të afërmit, në forume, forume, faqet e rrjeteve sociale për të tërhequr shumë klikime. Ju do të keni para.

Pse merrni para nga shkurtimi i lidhjeve?

Kur përdorni shkurtuesi i lidhjes lidhjen e tyre, duke e kthyer lidhjen tuaj në një ridrejtim te popup-i i tyre me reklama. Dhe ata fitojnë para nga futja e asaj reklame. Atëherë kur ta ndani këtë rrugë. Kur dikush klikon, ai do të fitojë para dhe do të ndajë një pjesë të atij komisioni për ju.

15 mënyra për të shkurtuar lidhjet e Google sipas dëshirës

MegaURL.in

MegaURL.in është një faqe interneti për të shkurtuar lidhjet e pastra vietnameze për vietnamezët, kështu që është jashtëzakonisht i përshtatshëm për ju. Përveç kësaj, ky është gjithashtu një mjet për të fituar para në internet falë veçorisë së pagesës për çdo 1000 klikime në lidhje.

Si të shkurtoni lidhjen për të fituar para me MegaURL.in
Si të shkurtoni lidhjen për të fituar para me MegaURL.in

Avantazhi

 • Mund të fitoni para duke shkurtuar lidhjen me çdo 1000 klikime në Vietnam është 3/1000 $ klikim
 • Mbështetni pagesën përmes MoMo, PayPal dhe transfertë bankare
 • Ndërfaqe e thjeshtë, e lehtë për t’u përdorur me vietnamezisht dhe anglisht.
 • Ekipi mbështetës i vëmendshëm, profesional dhe miqësor
 • Mbështet statistikat e klikimeve të shkurtuara të lidhjeve të përdoruesit

Defekt

 • Duhet të krijohet një llogari për të shkurtuar lidhjen
 • Ka mjaft reklama të bezdisshme popup.
 • Pagesa minimale (pagesa minimale për tërheqjen e parave të fituara) është jashtëzakonisht e lartë.
 • Norma (shuma që merrni për çdo 1000 shikime) shkon lart e poshtë në mënyrë mjaft të çrregullt.

Shkurt.st

Shkurt.st është një mjet për shkurtimin e lidhjeve në internet që është lançuar për një kohë të gjatë, ka një reputacion të lartë dhe është bërë një nga faqet më të mira të internetit për shkurtimin e lidhjeve pa spam për përdoruesit. Ndërfaqja e bukur e faqes në internet dhe mbështetja për të fituar para në internet nga shkurtimi i lidhjeve e bëjnë këtë mjet gjithnjë e më të popullarizuar.

Xem thêm :   Giáo Án Bài 7 - Giáo Án Bài Sau Phút Chia Li
Si të shkurtoni lidhjen për të fituar para me Shorte.st
Si të shkurtoni lidhjen për të fituar para me Shorte.st

Avantazhi

 • Mund të kapërcejë reklamat pa pasur nevojë të konfirmojë Captcha.
 • Procesi i thjeshtë i regjistrimit.
 • Fitoni para me lehtësi me porta të ndryshme pagese.

Defekt

 • Shuma e fituar nga çdo lidhje është mjaft e ulët.
 • Reklamat e shfaqura bezdisin klientët.
 • Pagesa direkte nuk mund të bëhet përmes bankës.

Ouo.io

Ouo.io është një faqe interneti që mbështet shkurtimin e lidhjeve për të fituar para online e lançuar në vitin 2015 dhe është përdorur gjerësisht në mbarë botën deri më tani. Ky është gjithashtu një nga faqet e internetit më të thjeshta dhe më të lehta për t’u përdorur për shkurtimin e lidhjeve të padëshiruara për ju.

Si të shkurtoni lidhjen për të fituar para me Ouo.ioSi të shkurtoni lidhjen për të fituar para me Ouo.io
Si të shkurtoni lidhjen për të fituar para me Ouo.io

Avantazhi

 • Ndarja e të ardhurave është mjaft e lartë.
 • Statistikat e detajuara, të qarta.
 • Pagesa minimale për tërheqje të vogla.

Defekt:

 • Së pari duhet të regjistroheni për një llogari në internet përpara se të shkurtoni lidhjen.
 • Operacioni është mjaft i rëndë.

Zhduk.mua

Zhduk.mua është gjithashtu një nga faqet e internetit që ju ndihmon të shkurtoni lidhjet për të shmangur spam-et në internet sipas dëshirës dhe ju ndihmojnë të fitoni para falë lidhjeve. Ky është një nga faqet e internetit më të besueshme për shkurtimin e lidhjeve të përdorura nga shumë njerëz.

Si të shkurtoni lidhjen për të fituar para me Shink.me
Si të shkurtoni lidhjen për të fituar para me Shink.me

Avantazhi

 • Ndërfaqja e lehtë për t’u përdorur, mund të fitojë para në internet thjesht duke klikuar në lidhjen e shkurtuar.

Defekt:

 • Përdoruesit që përdorin shtojca të bllokimit të reklamave nuk do të jenë në gjendje të hyjnë në lidhjen nga faqja e internetit Shink.me.
 • Ju duhet të regjistroheni për një llogari në internet për të përdorur shërbimin

Adf.ly

Adf.ly është një faqe interneti franceze për shkurtimin e lidhjeve që besohet nga shumë njerëz në mbarë botën. Në të njëjtën kohë, ky është gjithashtu një mjet për të fituar të ardhura shtesë për të gjithë. Me një dizajn të thjeshtë, të lehtë për t’u përdorur dhe rezultatet e shfaqura shpejt janë avantazhet që i bëjnë përdoruesit ta duan këtë faqe interneti.

Si të shkurtoni lidhjen për të fituar para me Adf.ly
Si të shkurtoni lidhjen për të fituar para me Adf.ly

Avantazhi

 • Lidhja duket miqësore për përdoruesit, ndërfaqe e thjeshtë, e lehtë për t’u përdorur.
 • Rrit normën e klikimeve.
 • Të gjitha falas.
 • Ndihmojini përdoruesit të ndajnë lidhje të fitojnë para nga AdF.ly dhe të fitojnë para nga marrja e reklamave nga partnerët.

Defekt

 • Tarifa shtesë investimi për emrin e domain.
 • Vështirë për të administruar emrat e domain.

Linkvertise.net

Linkvertise.net është një uebsajt gjerman për të shkurtuar lidhjet në internet të Google të besuara nga shumë njerëz. Në të njëjtën kohë, kjo është gjithashtu një nga lidhjet efektive të shkurtimit të faqeve të internetit për të fituar para 2020 në internet me një ndërfaqe profesionale financiare dhe kontrolli të lidhjeve.

Si të shkurtoni lidhjet me Linkvertise.net
Si të shkurtoni lidhjet me Linkvertise.net

Avantazhi

 • Ndërfaqja është projektuar tërheqëse, profesionale

Defekt

 • Ju duhet të keni një llogari në internet për ta përdorur atë

Bitly.com

Bitly.com është një nga faqet e internetit më të përdorura për shkurtimin e lidhjeve të Google në mbarë botën. Duke funksionuar që nga viti 2008 e deri më tani, shkurtimi i lidhjeve me bitly.com është besuar nga shumë njerëz për të krijuar lidhje për markat e tyre. Mes tyre janë korporata të mëdha si Samsung, Pepsi,…

Shkurtoni lidhjet me bitly.com
Shkurtoni lidhjet me bitly.com

Avantazhi

 • Ndërfaqe e thjeshtë, e lehtë për t’u përdorur
 • Mbështetni statistikat për klikimet e lidhjeve sipas vendit
 • Përdoruesit mund ta shkurtojnë lidhjen sipas dëshirës
 • Mbështetje për më shumë shtesa në shfletuesit e internetit

Defekt

 • Tërheqja me Bitly.com lejon vetëm llogaritë falas të krijojnë 500 lidhje të markës dhe 10,000 lidhje pa markë

Ou.ly

Ou.ly është një faqe interneti që mbështet tërheqjen falas të lidhjeve në internet me vullnetin e zhvilluesit HooTsuite. Kjo është gjithashtu një nga mënyrat për të tërhequr lidhjet në internet për ata që duhet të tërheqin shumën e lidhjeve për t’u bërë më të bukur dhe më të lehtë për t’u përdorur.

Si të shkurtoni lidhjet me Ow.ly
Si të shkurtoni lidhjet me Ow.ly

Avantazhi

 • Ndërfaqe e thjeshtë, funksionim i lehtë
 • Mbështetni statistikat analitike (vizitat, klikimet) në lidhje.
 • Lidhjen e shkurtuar mund ta postoni direkt në rrjetet sociale si Facebook, youtube, tiktok, … që keni lidhur.
 • Lejon ndarjen e skedarëve të skedarëve, imazheve dhe videove plotësisht falas me lehtësi me lloje të ndryshme formatesh.
 • Mbështet shtesat për tërheqjen e lidhjeve.

Defekt

 • Duhet të krijoni një llogari në ueb për të tërhequr këtë lidhje dhe të keni kodin Captcha që të mund të vazhdoni me tërheqjen e lidhjes në internet dhe të përdorni veçori më të avancuara.

TinyURL.com

TinyURL.com është faqja e internetit më e vjetër dhe më e njohur për heqjen e lidhjeve pa postë të padëshiruar sot. TinyURL u lançua në vitin 2002 dhe është dashur nga përdoruesit deri më sot për shkak të ndërfaqes së tij të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur.

Xem thêm :   Giải Bài Tập Sách New English File 1, Giải Bài Tập Tiếng Anh New English File
Si të shkurtoni lidhjet me TinyURL.com
Si të shkurtoni lidhjet me TinyURL.com

Avantazhi

 • Lidhja e tërheqjes së faqes në internet 100% falas.
 • Lejoni tërheqjen e lidhjeve sipas dëshirës pa regjistrim.
 • Tërhiqni lidhjet shpejt dhe thjesht.
 • Mbështet shikimin paraprak të lidhjeve të shkurtuara, duke shmangur lidhjet e rreme ose të rrezikshme.

Defekt: Ndërfaqja nuk bie në sy.

Rebrandly.com

Rebrandly.com është një nga faqet e internetit më të shpejta dhe më efektive të krijimit të lidhjeve të shkurtuara. Mjetet dixhitale të faqes së internetit e bëjnë më të lehtë tërheqjen e lidhjeve në internet sipas dëshirës dhe ndërtimin e markës tuaj personale me lidhje të shkurtra më lehtë.

Si të shkurtoni lidhjet me Rebrandly.com
Si të tërhiqni lidhjet duke përdorur Rebrandly.com

Avantazhi

 • Mund të shkurtojë lidhjen e diskut me një seri lidhjesh të shkurtuara
 • Integroni më shumë se 100 aplikacione
 • E përputhshme me GDPR
 • Integroni shumë veçori interesante
 • Lejon përdoruesit të vizitojnë statistika në lidhje të shkurtuara

Defekt

 • Rebrandly mbështet vetëm tërheqjen e lidhjeve falas për çdo përdorues 500 lidhje dhe 5000 klikime/muaj. Vetëm për përdoruesit e lirë të krijojnë 1000 lidhje të shkurtuara. Nëse dëshironi të përdorni më shumë, duhet të paguani një tarifë prej 19 – 499 dollarë në muaj (rreth 440,000 VND – 11.5 milion VND).

Shrtfly.com

Shrtfly.com është një mënyrë për t’ju ndihmuar të tërhiqni lidhjet në google drive, formularin google, youtube, facebook me veçori të shpejtë dhe efektive të heqjes së lidhjeve, e njohur për përdoruesit globalë. Faqja e internetit do të japë rezultate të menjëhershme me një ndërfaqe të thjeshtë dhe të lehtë për t’u përdorur

Si të shkurtoni lidhjet me Shrtfly.com
Si të shkurtoni lidhjet me Shrtfly.com

Avantazhi

 • Ndërfaqe tërheqëse, funksionim i thjeshtë dhe i lehtë
 • Menaxhimi i mbështetjes, statistikat e lidhjeve për përdoruesit
 • Mbështetni Google Captcha
 • Mbështetje për të fituar para nga tërheqja e lidhjeve dhe pagesa përmes shumë platformave
 • Ekziston edhe një aplikacion celular

Defekt

 • Përmban reklama të bezdisshme.

Bom.to

Bom.to është një nga faqet e internetit falas të tërheqjes së lidhjeve në internet që përdoret nga shumë vietnamezë në treg sot. Nëse thjesht duhet të tërhiqni lidhjet shpejt dhe thjesht, kjo është zgjidhja më e mirë për ju.

Si të shkurtoni lidhjet me Bom.to
Si të shkurtoni lidhjet me Bom.to

Avantazhi

 • Ndërfaqe e thjeshtë, e lehtë për t’u përdorur
 • Mbështetni plotësisht gjuhët vietnameze dhe angleze
 • Menaxhoni me lehtësi lidhjet e shkurtuara të lidhura
 • Vendosni kohën e skadimit të lidhjes dhe menaxhoni me lehtësi skadimin e lidhjes
 • Ju lejon të personalizoni lidhjen e shkurtuar sipas dëshirës tuaj
 • Mbështetni statistikat e klikimeve në lidhje sipas vendit

Defekt

 • Veçoria e personalizimit të lidhjeve të shkurtuara nuk mbështetet ende.

Vnlink.lart

Vnlink.lart është një uebsajt falas për tërheqjen e lidhjeve në internet me një ndërfaqe të thjeshtë.

Si të shkurtoni lidhjet me Vnlink.top
Si të shkurtoni lidhjet me Vnlink.top

Avantazhi

 • Ndërfaqe e thjeshtë, e lehtë për t’u përdorur.
 • Pas tërheqjes së lidhjes, mund të kopjoni dhe ruani kodin QR, të ndani lidhjen në Facebook ose Twitter.
 • Në veçanti, mbështetni për të shtuar veçorinë për tërheqjen e lidhjeve për të shmangur mesazhet e padëshiruara.

Defekt

 • Funksioni i lidhjes me porosi nuk mbështetet ende.

Is.gd

Nëse shpejtësia është faktori i parë që zgjidhni një shkurtues lidhjeje, atëherë Is.gd është zgjedhja e duhur për ju. Vetëm një minutë kopjimi dhe ngjitja e lidhjes dhe mund të krijoni një URL të shkurtuar saktësisht siç dëshironi.

Si të shkurtoni lidhjet me Is.gd
Si të shkurtoni lidhjet me Is.gd

Avantazhi

 • Ndërfaqe e thjeshtë, e lehtë për t’u përdorur.
 • Tërhiqni lidhjet shpejt pa pasur nevojë të identifikoheni ose të kodoni Captcha.
 • Ekziston një veçori shtesë për të gjeneruar kode QR. Përdoruesit mund të përdorin telefonat inteligjentë dhe tabletët për të hyrë shpejt në faqen e internetit që duan të gjejnë duke skanuar kodin QR.

Defekt

 • Nuk mbështet lidhjet e shkurtimit me porosi sipas dëshirës.

Bit.bëj

Zotërimi i të gjitha veçorive themelore të faqeve të tjera të shkurtimit të lidhjeve, Bit.bëj sjell një përvojë superiore me shumë veçori të reja.

Si të shkurtoni lidhjet me Bit.do
Si të shkurtoni lidhjet me Bit.do

Avantazhi

 • Lehtë për t’u përdorur.
 • Lejon përdoruesit të gjurmojnë klikimet, burimet nga cili shtet.
 • Lejon përdoruesit të personalizojnë lidhjet e shkurtuara.
 • Lejon përdoruesit të gjurmojnë statusin e lidhjeve.

Defekt:

 • Për të përdorur veçori premium si menaxhimi i lidhjeve, duhet të krijoni një llogari

Pra, artikulli ju ka prezantuar 15 mënyra për të shkurtuar online si të doni në telefona dhe kompjuterë, është e lehtë për t’u bërë! Përfitoni nga avantazhet e faqeve të internetit që fitojnë lidhje të shkurtuara për të marrë më shumë të ardhura nga lidhjet e shkurtuara!

Shihni më shumë >>> Çfarë është PBB? GDP nominale dhe GDP reale

Xem trực tiếp bóng đá Cakhia TV cảm ơn bạn đã đọc hết bài viết 15 Cách rút gọn link theo ý muốn đơn giản, nhanh chóng . Chúc bạn có một ngày vui vẻ !

By CakhiaTV

CaKhia TV link xem bóng đá trực tiếp miễn phí full HD không bị chặn, không quảng cáo các trận đấu bóng đá giải ngoại hạng, cúp C1, Laliga ...

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *