Rate this post

Në fillim të vitit të ri, njerëzit shpesh u bëjnë urime të dashurve të tyre. Nëse po planifikoni të hapni shtëpinë e të dashurit tuaj këtë Vit të Ri, mos harroni të përgatisni urimet Tet për shtëpinë e të dashurit tuaj së bashku me dhuratat kuptimplota dhe delikate Tet për të fituar pikë në sytë e prindërve të të dashurit tuaj! Artikulli i mëposhtëm do t’ju japë sugjerimet më të mira për të pasur një natë të qetë dhe të suksesshme të Vitit të Ri, ju lutemi referojuni!

përmbajtjen

Kini parasysh kur zgjidhni dhuratat Tet për shtëpinë e të dashurit tuaj

Çfarë të blej për Tet në shtëpinë e të dashurit? Kjo është një pyetje e zakonshme nga shumë prej jush përpara ditës së parë të nisjes. Mos u shqetësoni shumë, është e rëndësishme të zgjidhni një dhuratë Tet që vjen nga zemra juaj, kjo është gjëja më e rëndësishme. Megjithatë, ka disa shënime kur zgjidhni dhurata Tet për prindërit e të dashurit tuaj që duhet t’i mbani parasysh

 • Duhet të zgjedhë dhurata Tet të përshtatshme për kulturën e shtëpisë së dashnorit

Disa familje abstenojnë nga shumë gjëra gjatë Tetit, duke uruar fat dhe paqe gjatë gjithë vitit. Prandaj, para se të bëni një dhuratë, duhet të zbuloni se çfarë abstenon familja e të dashurit tuaj dhe më pas të zgjidhni një dhuratë.

Shënime kur zgjidhni dhurata Tet për të dashurit
Shënime kur zgjidhni dhurata Tet për të dashurit
 • Zgjidhni dhuratat Tet që i përshtaten interesave të anëtarëve të familjes së familjes së të dashurit

Do të jetë më e thjeshtë kur të njihni preferencat e familjarëve të familjes së të dashurit. Dhënia e dhuratës së duhur për çdo person është mënyra për të fituar pikë absolute për familjen e të dashuruarit. Por nga ana tjetër, ajo dhuratë nuk e ka habitur marrësin. Pra, çfarë duhet të blej për Tet në shtëpinë e të dashurit tim? Më poshtë mund t’i referoheni listës së dhuratave Tet më të veçanta dhe domethënëse për shtëpinë e të dashurit tuaj.

Shihni më shumë >>> Sugjerime për setet e daljeve Tet për femra të përshtatshme për të gjitha stilet

Dhurata Tet kuptimplote për të dashurit

Pajisje moderne shtëpiake

Për t’i uruar të dashurit tuaj Vitin e Ri, mund të blini sende shtëpiake praktike si tenxhere orizi, tava që nuk ngjiten, tasa porcelani etj. Janë artikuj që përdoren gjithmonë në çdo familje.

Kur jepni dhurata, mos harroni t’i paketoni bukur dhe të sigurt për të treguar sinqeritetin tuaj.

Jepini dhurata Tet shtëpisë së të dashurit tuaj me një set modern shtëpiake
Jepini dhurata Tet shtëpisë së të dashurit tuaj me një set modern shtëpiake

Pëlhurë Ao Dai

Dhurata tradicionale kuptimplote që ka qenë e njohur në Vietnam për shumë vite është pëlhura Ao Dai. Dhurata është sa delikate, por edhe jashtëzakonisht praktike për marrësin. Për shkak se është e vështirë të parashikosh përmasat e sakta të prindërve të të dashuruarit, zgjedhja e blerjes së një rrobe cilësore, ngjyra neutrale dhe luksoze si një dhuratë Tet për familjen e të dashuruarit është një zgjedhje e zgjuar.

Zgjidhni pëlhurën Ao Dai si një dhuratë Tet për shtëpinë e të dashurit tuaj
Zgjidhni pëlhurën Ao Dai si një dhuratë Tet për shtëpinë e të dashurit tuaj

Specialitete të atdheut

Çdo fshat ka një specialitet të famshëm. Mos e humbni kohën duke kërkuar, pse nuk zgjidhni disa specialitete të vendlindjes si dhurata Tet për shtëpinë e të dashurit tuaj, është me të vërtetë kuptimplotë. Zgjidhni disa pjata cilësore, pamja bie në sy dhe pak kujdes do t’ju ndihmojë të tregoni sinqeritetin tuaj.

Festoni Tetin me një dhuratë të veçantë nga vendlindja
Festoni Tetin me një dhuratë të veçantë nga vendlindja

Shporta me fruta

Ditën e Vitit të Ri, hani shumë ushqime të yndyrshme, kështu që një shportë frutash do të jetë një zgjedhje e arsyeshme për familjen e të dashurit tuaj gjatë Tet. Ka shumë lloje të frutave vendase dhe të importuara nga të cilat mund të zgjidhni lehtësisht. Ju mund të pyesni të dashurin tuaj se çfarë lloj frutash pëlqen zakonisht familja e tij.

Jepini fruta shtëpisë së një dashnor të mirë në festën e Tet
Jepini fruta shtëpisë së një dashnor të mirë në festën e Tet

Një truk delikat është që ju duhet të zgjidhni të blini një numër tek frutat për shkak të konceptit se ky është një numër me fat, i cili mund të përdoret për të adhuruar paraardhësit. Bleni fruta në supermarkete, dyqane me reputacion për të garantuar cilësi dhe siguri ushqimore dhe higjienë,

Ushqime të mira për shëndetin

Foleja e shpendëve, Ganoderma lucidum, Cordyceps, Xhensen, … janë ushqime ushqyese, të shëndetshme që ndihmojnë përdoruesit të flenë lehtë, qetësojnë, rrisin rezistencën. Veçanërisht i përshtatshëm për të moshuarit, me rezistencë të reduktuar. Ju mund t’i zgjidhni këto ushqime ushqyese si dhurata domethënëse dhe praktike Tet.

Vazo lulesh dhe bime zbukuruese per Tet

Kur Tet vjen në pranverë, të domosdoshëm në dhomën e ndenjjes së çdo familjeje janë vazot me lule dhe bimët zbukuruese për festën e Tet. Mund të zgjidhni bimë zbukuruese që familja e të dashurit tuaj nuk i ka, ose të zgjidhni pemë simbolike për Tet si: Kumbulla, Pjeshkë, Kuat, … sepse nënkuptojnë dëshirën për një vit të begatë dhe të shëndetshëm për marrësin. atje.

Jepini shtëpisë së të dashurit tuaj vazo me lule dhe bimë zbukuruese për Tet
Jepini shtëpisë së të dashurit tuaj vazo me lule dhe bimë zbukuruese për Tet

Pikturë orë muri

Në festën e Tet, familjet shpesh përgatisin dhe dekorojnë shtëpitë e tyre. Pra, nëse i jepni të dashurit tuaj një fotografi të një ore luksoze ose një grup pikturash me fat feng shui, prindërit e të dashurit tuaj do të jenë shumë të kënaqur me këtë dhuratë. Mos harroni të pyesni paraprakisht se cila është zona e dhomës së ndenjjes së të dashurit tuaj, cila është ngjyra kryesore në familje, etj., për të zgjedhur foton e duhur.

Shporta e dhuratave tet

Shporta e dhuratave Tet është një dhuratë popullore dhe e domosdoshme në çdo festë Tet. Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë të blini kur shkoni në shtëpinë e të dashurit tuaj për të uruar Tet, një shportë dhuratash e klasit të lartë Tet është zgjidhja më e mirë.

Zakonisht, një shportë dhuratash Tet përfshin mjaft verë dhe tortë të përshtatshme për të gjitha moshat në familje. Ju lutemi zgjidhni një adresë me reputacion për të blerë shporta dhuratash cilësore Tet!.

Kushtojini vëmendje kur uroni Vitin e Ri në shtëpinë e të dashurit tuaj

Si të visheni siç duhet?

Veshja tregon edhe një pjesë të personalitetit tuaj, veçanërisht gjatë Tet. Nuk ka nevojë të jeni shumë të ngarkuar dhe me stil, mjafton vetëm një set i thjeshtë xhinse dhe një xhaketë e ngrohtë për t’ju bërë më të rehatshëm dhe për të fituar pikë në sytë e prindërve të të dashurit tuaj gjatë Tet.

Përgatitni para për të festuar vitin

Përgatitni para me fat
Përgatitni para me fat

Paratë me fat në fillim të vitit janë një zakon i domosdoshëm në çdo familje vietnameze. Përgatitni paraprakisht zarfe të kuq me fat, sepse kur i uroni të dashurit tuaj Vitin e Ri, në familje mund të ketë fëmijë dhe të moshuar. Kur jepni para me fat, duhet t’u jepni dëshira për shëndet, jetë të gjatë pleqve dhe uroni me bindje, të studioni mirë ose të hani shpejt fëmijëve në familje.

Mendoni përpara historive për të treguar

Zakonisht, në urimet e Vitit të Ri në shtëpinë e të dashuruarit, prindërit e të dashurit do të jenë ata që do të udhëheqin historinë. Shpesh pyetja që bëjnë prindërit e të dashurit tuaj sillet rreth situatës familjare të prindërve, shëndetit dhe punës, situatës suaj të punës etj. Mendoni për këto situata dhe përgatitini përgjigjet tuaja paraprakisht.

Përveç kësaj, ju duhet të përgatisni disa histori qesharake për të krijuar një atmosferë të lumtur për takimin. Mos u ulni dhe qeshni dhe qeshni. Mos lejoni që prindërit e të dashurit tuaj t’ju pyesin se çfarë të përgjigjeni. Merrni iniciativën për të pyetur për shëndetin e tyre, punën, pyesni se si e gjithë familja e ka përgatitur Tetin, si ta festojmë Tetin…

Të jetë në kohë

Duke qenë se është festa e Vitit të Ri dhe është takim me të moshuarit, çështjes së kohës duhet t’i kushtohet më shumë vëmendje. Të rriturit janë shumë të përpiktë, mos humbisni shumë kohë në grim dhe veshje dhe lërini të rriturit t’ju presin, kjo do t’ju bëjë të humbni pikë seriozisht.

Mbërritni në kohë kur do t'i uroni të dashurit tuaj Vitin e Ri
Mbërritni në kohë kur do t’i uroni të dashurit tuaj Vitin e Ri

Sjellja standarde

Duhet të jeni të sigurt, të sinqertë dhe të hapur. Por natyra nuk do të thotë të shkujdesur, madje edhe mosmirënjohës. Gjithçka është në moderim. Prandaj, për të shmangur sytë kureshtarë nga shtëpia e të dashurit tuaj, duhet të mbani mendjen dhe të jeni të kujdesshëm.

Mos harroni të përshëndesni të gjithë në shtëpi me zë të lartë dhe qartë. Absolutisht mos ndizni në mënyrë arbitrare televizorin, frigoriferin, kondicionerin, mos hani shumë rehat, por gjithashtu mos u tregoni shumë të sjellshëm dhe mos u tregoni të përmbajtur.

Duke pirë verë me “vjehrrin” e ardhshëm

Shërbyerja e birrës dhe verës në ditën e Vitit të Ri është gjithmonë një mirësjellje e mikpritësit për çdo mysafir që viziton në fillim të vitit të ri. Pavarësisht nëse dini të pini apo jo, ngritja e një gote me gjithë familjen tregon edhe respektin tuaj për të zotin. Në mënyrë të veçantë, konsiderohet sfidë edhe për “dhëndrit e ardhshëm”.

Ngritja e një gote me familjen tregon respekt për pronarin
Ngritja e një gote me familjen tregon respekt për pronarin

Për ata prej jush që kanë një kapacitet të mirë të pijes, nuk duhet të mburresh gjatë vaktit të nisjes para ose pas Tet. Sepse niveli i alkoolit dhe birrës nuk është diçka për t’u mirëpritur apo krenare, veçanërisht kur të jesh i dehur dhe të flesh në shtëpinë e të dashurit është një gjë tabu, veçanërisht për meshkujt.

Mos qëndroni në shtëpinë e të dashurit tuaj

Gjatë urimeve të Vitit të Ri në shtëpinë e të dashurit tuaj, absolutisht mos qëndroni në shtëpinë e të dashurit tuaj. Kjo nuk është vërtet e mirë për të rriturit. Ata mund të mendojnë se ju “ikni” nga punët e shtëpisë, ose nuk kujdeseni për punët e shtëpisë në fund të vitit, ose mendojnë se jeni një person i lehtë.

Mos harroni të thoni faleminderit kur të largoheni

Me trajtimin e kujdesshëm që ju bën familja e të dashurit tuaj, mos harroni të dërgoni një shënim falënderimi për prindërit e të dashurit tuaj. Kjo jo vetëm që tregon respektin tuaj për familjen e të dashurit tuaj, por gjithashtu tregon se sa i sjellshëm jeni. Një fjalë falënderimi dhe një premtim për të ardhur në vizitë një ditë së shpejti dhe një urim i Vitit të Ri familjes me shumë fat…do të hapë rrugën për një marrëdhënie të mirë mes jush në të ardhmen.

Sugjeroni urimet më të mira dhe më kuptimplota Tet për shtëpinë e të dashurit tuaj

Një nisje e suksesshme ose jo varet nga përgatitja dhe mentaliteti juaj. Të lashtët ende besonin se “Përshëndetjet janë më të larta se tabaka”, kështu që urimet dhe urimet e Vitit të Ri në shtëpinë e të dashurit në fillim të vitit të ri janë një detaj i vogël, por mund të vendosë të fitojë pikë në sytë e prindërve. ai dashnor. Duhet të përgatiteni mirë paraprakisht.

Sugjeroni urimet më të mira dhe më kuptimplota Tet për shtëpinë e të dashurit tuaj
Sugjeroni urimet më të mira dhe më kuptimplota Tet për shtëpinë e të dashurit tuaj

Këtu janë disa urime për Vitin e Ri për shtëpinë e të dashurit tuaj, të cilave mund t’i referoheni:

 1. Me rastin e Vitit të Ri të Lepurit 2023, dëshiroj t’i uroj familjes tuaj gjithë të mirat, shëndet dhe begati.
 2. Me rastin e Vitit të Ri, do të doja t’i uroj gjithë familjes sime një vit të ri të lumtur, të shëndetshëm, të begatë, të qetë, të begatë dhe të shëndetshëm.
 3. Në fillim të vitit të ri ju uroj të dyve shëndet të mirë, lundrim të mbarë dhe biznes të begatë.
 4. Me rastin e vitit të ri ju uroj të dyve shëndet, mbarësi në familje, fëmijë e nipër plot shtëpi, të bindur dhe të lumtur.
 5. Me rastin e pranverës së re, ju uroj familjes tuaj shëndet, lumturi, para si uji, avancim në karrierë.
 6. Ka kaluar një vit dhe po hyn në një vit të ri, i uroj familjes suaj shëndet, mbarësi dhe gjithçka që dëshironi. Faleminderit për mbështetjen e marrëdhënies sonë.

7. Në fillim të vitit të ri, dua t’i uroj familjes time:

“Urime Vitin e Ri me një fjalë të qetë

Ngushellime familjes per paqe

Viti i Ri sjell lumturi

Pranvera vjen dhe shijon gjithë gëzimin”

 1. Me rastin e fillimit të vitit të ri i uroj familjes sime plot lumturi, begati, fat të mirë.
 2. Duke mbyllur vitin e vjetër, duke mirëpritur vitin e ri, i uroj familjes sonë një vit të ri me shumë urime, lumturi dhe paqe.
 3. Viti i ri erdhi, ju uroj juve dhe gjithë familjes suaj shumë fat, shëndet të mirë, begati, begati dhe lumturi përgjithmonë.

Si t’i uroni Vitin e Ri shtëpisë së të dashurit tuaj duket e vështirë por e thjeshtë, apo jo? Mjafton vetëm pak hollësi në çdo fjali dhe përzgjedhja e dhuratave Tet që të fitoni pikë absolute në sytë e të dashurit tuaj!

Xem trực tiếp bóng đá Cakhia TV cảm ơn bạn đã đọc hết bài viết Bí quyết đi chúc Tết nhà người yêu ghi điểm tuyệt đối, đơn giản . Chúc bạn có một ngày vui vẻ !

Xem thêm :   Kiệt Tác Kết Nạp Đảng Ở Điện Biên Phủ, Kết Nạp Đảng Trong Chiến Hào Điện Biên Phủ

By CakhiaTV

CaKhia TV link xem bóng đá trực tiếp miễn phí full HD không bị chặn, không quảng cáo các trận đấu bóng đá giải ngoại hạng, cúp C1, Laliga ...

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *