Rate this post

Për studentët apo të ardhurit me kushte të kufizuara financiare që kërkojnë të blejnë një motor të vjetër si mjet transporti, modeli i vjetër 50cc nën 5 milionë është një sugjerim i përshtatshëm për Friend. Megjithatë, se si të blesh një motoçikletë të vjetër për më pak se 5 milionë dhe të sigurojë akoma cilësi, jo të gjithë kanë njohuri të plotë. Më pas, artikulli i mëposhtëm do t’ju ndihmojë të zgjidhni të blini një makinë me valë 50 cc me cilësi të vërtetë nën 5 milionë përmes rishikimeve të hollësishme dhe objektive.

Rishikimi i makinave të vjetra Wave 50cc me çmim nën 5 milion në Hanoi
Rishikimi i makinave të vjetra Wave 50cc me çmim nën 5 milion në Hanoi

Cilat janë përfitimet e blerjes së një motoçiklete të lirë të përdorur nën 5 milionë?

Kostoja e një makine të re është shpesh shumë e lartë dhe jo të gjithë mund ta përballojnë atë. Që atëherë, forma e blerjes dhe shitjes së motoçikletave të përdorura për më pak se 5 milionë ka qenë e njohur për shumë njerëz, veçanërisht të rinjtë. Pra, a duhet të blejmë motoçikleta të përdorura rreth 5 milionë? Çfarë motoçiklete duhet të blejnë 5 milionë?

Ja arsyet pse shumë të rinj zgjedhin të blejnë motoçikleta të përdorura për 5 milionë:

Blini motoçikleta të përdorura për më pak se 5 milionë për të kursyer para

Nëse nuk keni kushte të mjaftueshme ekonomike për të blerë një motoçikletë të re ose për të blerë një makinë thjesht si mjet transporti për qëllimet tuaja të udhëtimit, blerja e një motoçiklete të përdorur nën 5 milionë sigurisht që do t’ju ndihmojë të kurseni para. Kurseni shumë para, kurseni shumë para në krahasim me blerjen e një makine të re.

Shumë zgjedhje kur blini motoçikleta të përdorura nën 5 milion VND

Me një buxhet të kufizuar, sigurisht që do të jeni të kufizuar në mundësitë tuaja kur blini një motoçikletë të re, sepse modelet e bukura që bien në sy shpesh kanë çmime shumë të larta.

Megjithatë, nëse zgjidhni të blini një motoçikletë të vjetër nën 5 milionë, blerësit do të kenë një larmi zgjedhjesh përsa i përket modeleve dhe stileve kur modelet me dizajne jashtëzakonisht të modës përdoren nga përdoruesit që priren të ndryshojnë makina për të drejtuar. Sipas makinës së re forma, likuidimi duhet të jetë me një çmim shumë më të lirë kur blini të reja.

Procedura për të blerë një motoçikletë të përdorur nën 5 milionë është më e shpejtë se blerja e një të reje

Procedura për blerjen dhe shitjen e motoçikletave nën 5 milionë është më e shpejtë, më kompakte dhe më e shpejtë kur blini një makinë të re. Sepse motorri i vjeter eshte i kompletuar me te gjitha dokumentat dhe letrat. Për të mos thënë, tërheqja e makinës origjinale, ndryshimi i emrit të pronarit është shumë i shpejtë, rreth 2 ditë dhe gjithçka ka përfunduar.

Për këto arsye, shumë të rinj preferojnë të blejnë motoçikleta të lira të përdorura nën 5 milionë lekë për t’iu shërbyer nevojave të tyre.

Përvoja në blerjen e motoçikletave të lira të përdorura nën 5 milion VND

Aktualisht në tregun e blerjes dhe shitjes së motoçikletave të përdorura nën 5 milionë në Hanoi, ka shumë modele për shitje. Megjithatë, blerja e tyre ende i bën shumë njerëz të trembur sepse kanë frikë të përballen me shumë rreziqe. A është mirë të blesh motoçikleta të përdorura nën 5 milionë, a duhet të blesh motorë të përdorur nën 5 milionë? Këshillat e mëposhtme do t’ju ndihmojnë të zvogëloni rrezikun kur blini një motoçikletë të përdorur

Përcaktoni qëllimin e blerjes së një makine

Pasi të keni buxhetuar për të blerë një makinë nën 5 milionë, mund të zgjidhni modelin e duhur, zgjidhni modelin për të shmangur konfuzionin përpara “matricës” së motoçikletave të vjetra në treg.

Përcaktoni qëllimin e një motoçiklete nën 5 milionë për të mos u habitur nga parametrat e automjetit. Nëse zgjidhni të blini një makinë për të shkuar në punë ose shkollë normalisht, duhet t’i kushtoni vëmendje modeleve me dizajne që bien në sy. Sidomos për femrat, tani ka shumë lloje të motoçikletave të vjetra me dizajne elegante të përshtatshme për femra. Nëse motoristi dëshiron të zgjedhë të blejë një motoçikletë të përdorur për vrapim në distanca të gjata, gjëja më e rëndësishme është t’i kushtojë vëmendje motorit dhe qëndrueshmërisë së tij.

Xem thêm :   Nhà văn hóa thôn kiểu mẫu

Përcaktimi i buxhetit dhe qëllimit tuaj për blerjen e një makine të përdorur paraprakisht do të shkurtojë periudhën e përzgjedhjes. Shmangni humbjen kur dëgjoni këshillat e “veshit të ëmbël” nga shitësi

Zbuloni se ku mund të blini dhe shisni motoçikleta të përdorura për më pak se 5 milion VND

Tregu i blerjes dhe shitjes së motoçikletave të përdorura është shumë i ndërlikuar, kështu që ju duhet të zgjidhni një vend që është i besueshëm, me reputacion dhe me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë për të gjetur dhe blerë një makinë. Është më mirë të pyesni miqtë ose t’i gjeni në internet. Fillimisht duhet të regjistroheni për një konsultë me telefon, më pas të vini në dyqan për të kontrolluar dhe kontrolluar me kujdes makinën. Janë para, mos jini shumë të pangopur që të mos humbni para!

Bleni një makinë të përdorur nga pronari origjinal me të gjitha dokumentet

Hapi i kontrollit të dokumenteve është jashtëzakonisht i rëndësishëm që nuk mund ta kaloni. Sepse nëse jeni skicë në këtë hap, mund të përballeni me probleme ligjore më vonë. Prandaj, kur blini një makinë nën 5 milionë, mos harroni të krahasoni dokumentet e automjetit, kushtojini vëmendje parametrave të tillë si: numri i shasisë, numri i motorit, …

Kontrolloni dhe krahasoni dokumentet kur blini një makinë të përdorur nga pronari
Kontrolloni dhe krahasoni dokumentet kur blini një makinë të përdorur nga pronari

Nëse shihni një ndryshim në parametra, është mirë të mos e blini këtë makinë sepse ka mundësi që të jetë një makinë e vjedhur që i janë ndryshuar parametrat.

Kontrolloni, vlerësoni motoçikletën e vjetër të përgjithshme

Një motoçikletë e vjetër nën 5 milionë mund të duket ende si e re, por motori është i vjetër dhe i dëmtuar. Nëse blini një makinë të tillë, është e garantuar, çdo disa ditë do të kushtojë para për ta riparuar, ose shumë shpejt duhet të blini një makinë të re. Për të shmangur humbjet e panevojshme, mos harroni të kontrolloni me kujdes motorin e makinës në pikat e mëposhtme:

Kontrolloni, vlerësoni motoçikletën e vjetër të përgjithshme
Kontrolloni, vlerësoni motoçikletën e vjetër të përgjithshme

Rreth formularit: Motoçikleta e vjetër duhet të sigurojë integritetin dhe uniformitetin e motorit. Vidhat në montimin e cilindrit dhe në tufë nuk janë ndryshuar ose dëmtuar, dy gjysmat e bllokut të motorit janë ende të montuara. Mundësia që makina e vjetër të zëvendësohet me pjesë këmbimi, t’i “shtohet” motorit është mjaft e madhe nëse këto detaje tregojnë shenja anomalie.

Rreth funksionimit: Duhet të kontrolloni nëse motori i vjetër është i lehtë për t’u nisur apo jo. Së pari, lëshoni gazin për të lënë motorin e makinës të shpërthejë për të parë nëse motori është i vdekur në mes të rrugës apo jo, është shpërthimi madje apo ka një zhurmë të çuditshme? Pastaj ndizni gazin për të parë nëse motori i makinës ndryshon shpejt dhe shpejt, a ngrihet mbytja në mënyrë të barabartë, a kërcitet motori i makinës?

+ Kontrolloni nivelin e konsumit të karburantit: Duhet të nuhasësh motoçikletën e vjetër për të parë nëse ndjen erën e benzinës apo jo. Nëse ka një erë të fortë benzine, motori është shpërbërë, kështu që efikasiteti i djegies është i ulët. Më pas, ngrini makinën dhe rrotulloni mbytet deri në fund për të kontrolluar nivelin e tymit të lëshuar. Nëse shihni shumë tym gri, të dendur, motori i makinës është dëmtuar dhe është ngrënë vaj, nëse tymi gri është më pak, motori i makinës është ende mjaft i mirë.

Test drive

Kur blini një makinë të përdorur për më pak se 5 milionë, duhet t’i kërkoni shitësit një provë. Një motoçikletë e vjetër që është ende “e shijshme” duhet të sjellë një ndjenjë stabiliteti, sigurie dhe butësie gjatë drejtimit. Makina duhet të funksionojë në mënyrë të qëndrueshme, kur kalon nëpër gropa, nuk duhet të bëjë zhurma të çuditshme.

Përveç kësaj, kur testoni një motoçikletë të lirë nën 5 milionë, duhet të merrni parasysh edhe nëse fiziku dhe kontrollueshmëria juaj janë të përshtatshme për makinën apo jo.

Çfarë motoçiklete duhet të blejnë 5 milionë?

Ju po pyesni veten “çfarë makine duhet të blejnë 5 milionë?” atehere bicikleta e vjeter 50cc ka nje peshe te lehte, dizajn kompakt qe eshte i pershtatshem per te gjitha lendet si studente, studente, te moshuar, gra etj. Cmimi i ri i blerjes varion nga 12-15 milion, por kur blini te perdorura, keni vetem për të paguar nga 5 milionë për të zotëruar një makinë me cilësi të mirë, me kosto efektive, më pak të zgjedhur për vrapuesit, kompakte dhe zë më pak vend parkimi. Këtu është një listë e motoçikletave të lira të përdorura nën 5 milionë që duhet të blini

Makinë Wave 50cc e përdorur për më pak se 5 milion VND

Makina e vjetër Wave Alpha 50cc kushton 5 milion VND
Makina e vjetër Wave Alpha 50cc kushton 5 milion VND

Biçikleta e vjetër Wave Alpha 50cc është një makinë e prodhuar për studentë që nuk janë mjaftueshëm të rritur për të marrë testin e drejtimit. Makina ka një peshë të lehtë, motor të fuqishëm çift rrotullues, nisje dhe përshpejtim të mirë, karburant të shpejtë. Wave Alpha 50cc e vjetër është e pajisur me amortizues hidraulikë me një tub në pjesën e përparme të makinës dhe një susta në rrotën e pasme që ofron një ndjenjë ekuilibri dhe butësi me zbatueshmëri të lartë në shumë lloje terreni. Me një dizajn relativisht të thjeshtë, por në modë të makinës, korniza plastike është e fortë, kështu që edhe pas drejtimit për një kohë të gjatë, nuk ka ndjenjë dridhjeje. Aktualisht, Wave Alpha 50cc është gjithmonë një makinë që shitet në numër të madh çdo vit nga kompania. Prandaj, nuk do të mungojnë makinat e vjetra Wave 50cc me çmim nën 5 milionë për ata që duan të blejnë makina të përdorura të lira.

Xem thêm :   Hướng dẫn cách vệ sinh bếp công nghiệp theo chuẩn an toàn thực phẩm

Shihni më shumë >>> Përmbledhje e dritave led më të mira dhe më të shndritshme të motoçikletës sot

Makina 67 kushton 5 milionë VND

Makina e përdorur 67 për më pak se 5 milion VND
Makina e përdorur 67 për më pak se 5 milion VND

Makina 67 nën 5 milionë është një nga opsionet më të kërkuara në Hanoi në përgjithësi dhe provinca të tjera në veçanti. Edhe pse është shfaqur për më shumë se gjysmë dekade, seria 67 e Honda është konsideruar gjithmonë një simbol nostalgjik i një epoke krenare dhe krenare të pleqve. Me makineri të thjeshta, strukturë të thjeshtë, dizajn mbresëlënës dhe pjesë këmbimi mjaft të lezetshme, të lehta për t’u zëvendësuar, bëjnë që 67 makina të vjetra që kushtojnë 5 milionë të kërkohen dhe blihen vazhdimisht në kohët e fundit, veçanërisht me tendencën e akordimit të artit. Mund të shihet se Honda 67 është një makinë më pak se 5 milionëshe që është e pavdekshme në të gjitha kohërat.

Makina Cub 50cc të përdorura për më pak se 5 milion VND

Makina e vjetër Cub është një emër që nuk është më i çuditshëm për vietnamezët. Eshte shfaqur shume vite me pare, por deri tani makina e vjeter cube eshte ende nje nga makinat e preferuara nga studentet mbi 16 vjec, nga njerezit qe nuk kane patente drejtimi dhe klientet e huaj i duan makinat e vogla me motorr.kjo 50cc. Makina Cub ka një dizajn jashtëzakonisht të thjeshtë dhe kompakt, me peshë vetëm 95-100 kg. Motorët janë të njohur për ekonominë e tyre të karburantit. Edhe pse është një makinë e vjetër e lirë Cub 50, ekonomia e karburantit është ende jashtëzakonisht mbresëlënëse, ju mund të shkoni deri në 100 km dhe të konsumoni vetëm 1,8 – 2,5 litra benzinë.

Makinë Cub 50cc për më pak se 5 milion VND
Makinë Cub 50cc për më pak se 5 milion VND

Pavarësisht nga pamja e tij kompakte, Cub i vjetër i lirë ka një kapacitet ngarkese deri në 180 kg. Mund ta përdorni me lehtësi makinën për të transportuar 2 persona, por motori ende ndizet mirë, funksionon pa probleme, nuk krijon ndjenjën e tërheqjes së rëndë ose inerte.

Struktura e motorit të makinës me 4 goditje nuk është e dëmshme për mjedisin falë mungesës së furçave. Automjeti mund të përballojë të gjitha kushtet e terrenit, qofshin ato të pjerrëta, me gunga apo të përmbytura falë amortizuesit të tij të qetë me një kornizë të fortë hekuri. Kur bëhet fjalë për qëndrueshmërinë, Cub 50cc është pothuajse i pakrahasueshëm. Kjo është arsyeja pse shumë dyqane akulli preferojnë të përdorin kamionë të vjetër Cub, megjithëse korniza e ndryshkur nuk ndryshon nga një grumbull hekuri, por motori vazhdon të funksionojë ditë pas dite. Nëse dëshironi të blini një makinë të vjetër 50cc për më pak se 5 milionë, patjetër që nuk duhet ta injoroni këtë makinë mbresëlënëse.

Kymco i vjetër 50cc

Makina e vjetër Candy Kymco 50cc është makina më e bukur për studentët, me çmimin 5 milionë. Kjo është një linjë e vjetër skuteri 50cc me linja elegante, të buta dhe moderne, e përshtatshme për studentë, persona me shtat të vogël, veçanërisht për ju që udhëtoni shpesh me motor, por nuk keni ende patentë shofer.

Kymco 50cc i perdorur cmimi i lire 5 milion VND
Kymco 50cc i perdorur cmimi i lire 5 milion VND

Biçikleta e vjetër Kymco Candy 50cc me një dizajn kompakt, të bukur, ka një strukturë motori 1-cilindër, 4-stroke, e pajisur me një sistem me ftohje me ventilator, SHOC, çift rrotullues maksimal prej 3,5/6000 Nm rpm, fuqi maksimale 2,7/8000 KW rpm. Makina funksionon shume pa probleme, mundesia per te ndezur tre eshte e shpejte, karburanti eshte i mire pa vonese, edhe kur bishti eshte i njejte, as zhurma e motorit nuk degjohet. Me një zonë të vogël, pesha e automjetit është relativisht e lehtë, kështu që kur vozitni një Candy Kymco të vjetër 50cc në qytet në rrugë të mbushura me njerëz ose të ngarkuar.

Në makinë, aftësia për të përdredhur do të jetë shumë e mirë. Lartësia e shalës 760 është e përshtatshme për ju me shtat të vogël, me lartësi 1m50. Shalja është bërë relativisht e trashë për të krijuar një ndjenjë të qetë, jo shumë të lodhur për shoferin për një kohë të gjatë. Ky është modeli më i blerë i skuterit nën 5 milionë sot.

Kohët e fundit, artikulli ka analizuar dhe vlerësuar makinën e vjetër me valë 50cc për më pak se 5 milionë. Nëse duhet ose nuk duhet të blini një motoçikletë të lirë të përdorur nën 5 milionë, duhet ta keni marrë vetë përgjigjen. Nëse keni nevojë të blini një motoçikletë të përdorur, mund t’i referoheni modeleve të motoçikletave që sapo ju sugjeruam. Me përvojën e blerjes së motoçikletave të përdorura të zbuluar në artikull, ju me siguri do të zgjidhni të blini një motoçikletë të lirë të përdorur nën 5 milion që është jashtëzakonisht e kënaqshme.

Xem trực tiếp bóng đá Cakhia TV cảm ơn bạn đã đọc hết bài viết Đánh giá xe Wave 50cc cũ giá dưới 5 triệu tại Hà Nội . Chúc bạn có một ngày vui vẻ !

By CakhiaTV

CaKhia TV link xem bóng đá trực tiếp miễn phí full HD không bị chặn, không quảng cáo các trận đấu bóng đá giải ngoại hạng, cúp C1, Laliga ...

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *