Rate this post

Fizika është një lëndë që nuk është më e çuditshme për njerëzit që kur kanë hyrë në shkollë. Kjo është një lëndë që trajnon të menduarit, inteligjencën, kreativitetin, përshtatshmërinë dhe reflekset e shpejta. Kërkon përqendrim të lartë për të gjetur trajtimin e duhur sipas programit arsimor.

Ndonjëherë duhet të përballesh me probleme të vështira fizike dhe të ndihesh i pafuqishëm, kështu që kur doli teknologjia, ky problem u zgjidh, jo më i vështirë. Tani ka shumë Aplikacioni i zgjidhjes së fizikës smart lindi nga fizikanët dhe mori shumë vlerësime të mira dhe shumë hite. Ketu poshte Kashi do të prezantojë Aplikacioni i zgjidhësit të fizikës përdoret në sasi të mëdha.

Le të shikojmë së bashku.

Po shikoni: Zgjidh ushtrime me kamera 4+

*

Aplikacioni i zgjidhësit të fizikës

Çfarë është aplikacioni Physics Solver?

Aplikacionet e zgjidhjeve të fizikës janë aplikacione që mbështesin përgjigjen e problemeve themelore deri tek problemet e avancuara të fizikës, me shumë mjete dhe funksione për të ndihmuar përdoruesit të aksesojnë shpejt dhe të trajtojnë problemet e vështira në libër.

Këta softuer janë shpikur nga shumë shpikës të zgjuar, krijues dhe të bazuar në përmbajtje në sfondin arsimor të hierarkisë.

Ndoshta ju intereson:

Aplikacionet më të mira numër 7 për të zgjidhur ushtrimet e fizikës me kamerën më të mirë 2022

Këtu janë 7 aplikacione për zgjidhjen e problemeve të fizikës që kanë një numër të lartë shkarkimesh dhe janë shumë efektive në vitin 2022.

*

Aplikacionet më të mira numër 7 për të zgjidhur ushtrimet e fizikës me kamerën më të mirë 2022

1. Slovee – Aplikim për zgjidhjen e matematikës, fizikës, kimisë në 5 sekonda

Nëse doni shpejtësi dhe saktësi të lartë, atëherë Slovee është zgjedhja që nuk duhet humbur, me identifikim inteligjent, të saktë, zgjidhje të detajuara, hapa të qartë dhe ndërfaqe të bukur. sy, mbyll.

*

Aplikacioni Slovee për të zgjidhur matematikën, fizikën, kiminë në 5 sekonda

Në veçanti, ky aplikacion plotëson nevojat e shkrimit të dorës, të shtypjes ose shumë stileve të tjera të shkrimit me një kamerë të mprehtë dhe të shpejtë që kursen kohë për përdoruesit. Jo vetëm kaq, Slovee zgjidh të gjitha problemet e fizikës nga ato themelore deri te ato të avancuara, nga tekstet shkollore tek fletoret e punës dhe ofron zgjidhje të përshtatshme për procesin mësimor të çdo niveli, të përgatitura sipas programit mësimdhënie nga Ministria e Arsimit.

Dhe një gjë tjetër e rëndësishme është se ky aplikacion i ndihmon përdoruesit të zgjedhin si mik për t’u praktikuar me shumë lloje pyetjesh, shumë mostra të ngjashme dhe shpjegime të hollësishme për t’i ndihmuar përdoruesit të praktikojnë të menduarit dhe të kuptuarit. Mënyrë e shpejtë dhe fleksibël për ta bërë këtë

Përveç veçorive inteligjente që sjell ky aplikacion, ky aplikacion ka edhe disa mangësi por jo domethënëse. Kjo do të thotë, aftësia për të zgjidhur shumë probleme në të njëjtën kohë është ende e dobët dhe veçanërisht për të dhënë shumë zgjidhje të ngjashme, jo shumë mënyra për ta bërë atë.

Këtu është lidhja e shkarkimit: Manuali i perdoruesit:

1. Hapni aplikacionin, zgjidhni subjektin për të zgjidhur ushtrimin2. Bëni një foto të ushtrimit që do të zgjidhet3. Rretho ushtrimin që do të zgjidhet në figurë (Shënim: Zgjidh vetëm 1 orë mësimi) 4. Merrni rezultatet e gjetura nga AI (zgjidhje e saktë ose i njëjti lloj i zgjidhjes së problemit).

Loigiaihay.com nuk është më një i huaj kur do të jetë një mjet efektiv në procesin e zgjidhjes së ushtrimeve në tekste me një shumëllojshmëri teorie dhe praktike të çdo lënde dhe ushtrime me zgjedhje të shumëfishta për t’u praktikuar dhe për t’iu përmbajtur.afër programit arsimor.

*

Loigiaihay.com – Shpjegim i mirë

Megjithatë, ky softuer nuk mund t’i mbështesë përdoruesit që të kenë qasje në mësime të avancuara kur thjesht kanë njohuri rreth teksteve shkollore, duke e bërë mësimin të mërzitshëm, përdoruesit nuk kanë asnjë eksplorim, përqendrim të lartë përpara.

Këtu është lidhja e shkarkimit:

3. Manuali i fizikës

Në këtë aplikacion, përdoruesit mund të përjetojnë shumë veçori të veçanta. Sepse ky aplikacion u ofron përdoruesve teori dhe praktikë për t’i ndihmuar përdoruesit të kuptojnë mësimin dhe të jenë në gjendje të zbatojnë ushtrimin.

Jo vetëm kaq, ky aplikacion përditëson gjithmonë më të rejat nga Ministria e Arsimit, ndjek kurrikulën dhe ofron shumë teste praktike me zgjedhje dhe ese për një sërë temash sipas secilit segment të njohurive për t’i ndihmuar studentët të konsolidojnë njohuritë e tyre, njohuri të qarta.

*

Manuali i fizikës

Xem thêm :   Mách bạn kinh nghiệm 6 cách vệ sinh nệm cao su đúng chuẩn, sạch sẽ

Ashtu si aplikacionet e tjera, edhe ky aplikacion ka shumë zgjidhje të ndryshme, duke përditësuar shumë nga të njëjtat zgjidhje, pyetja është ende në një nivel të lehtë, nuk ka klasifikim sipas nivelit. Megjithatë, avantazhi i këtij aplikacioni është gjithashtu i denjë për të qenë një zgjedhje e dobishme për përdoruesit.

4. Zgjidheni ushtrimin me Kamera – Foto

Jo vetëm që mbështet përdoruesit në përdorimin e kamerës për të zgjidhur problemet e fizikës, por gjithashtu mund të ndajnë zgjidhjen me miqtë pa kaluar nëpër aplikacion.

Zgjidhja e ushtrimeve me aparat fotografik për të trajtuar ushtrimet nga klasa e 6-të deri në klasën e 12-të sipas planit mësimor të teksteve dhe fletoreve të punës. Vetëm me një foto, aplikacioni mund t’ju japë përgjigje nga numrat e faqeve, problemet deri tek zgjidhjet e detajuara dhe të qarta.

Në veçanti, ky aplikacion ofron gjithashtu ushtrime të avancuara për të ndihmuar përdoruesit të shpalosin kreativitetin, kërkimin dhe zbulimin e tyre për të trajnuar të menduarit e tyre.

*

Aplikimi Zgjidh ushtrime me kamera për klasat 12, klasa 11, klasa 10, klasa 9, nota 8, klasa 7, klasa 6, klasa 5, nota 4, klasa 3, klasa 2, klasa 1 me shumë funksione

Megjithatë, përdorimi i kamerës është gjithashtu shumë i papërshtatshëm kur nuk mund të trajtojë imazhe me cilësi të dobët, nuk njeh shkrimin e dorës, kështu që në disa raste nuk mund të mbështesë përdoruesit.

Këtu është lidhja e shkarkimit:

5. Aplikacioni për zgjidhjen e problemeve të fizikës offline

Zgjidhja e ushtrimeve jashtë linje është një aplikacion me shkarkime të mëdha, që mbështet përdoruesit në një sërë lëndësh, por plot lloje mësimesh nga ato bazë në ato të avancuara, por që gjithsesi siguron zgjidhje të detajuara, të qarta dhe specifike.

Në veçanti, ky aplikacion ka shumë veçori të reja jo vetëm me kamerën, por edhe me hyrjen zanore, shtypjen me dorë, .. në mënyrë që përdoruesi të ndihet më rehat.

Përveç kësaj, zgjidhja e ushtrimeve jashtë linje ndihmon në zgjedhjen dhe klasifikimin e problemeve me lehtësi, me shumë zgjidhje të ndryshme për t’u krahasuar, të përpiluara nga një ekip mësuesish profesionistë dhe mund të përdoren pa internet.

*

Studio mirë – Zgjidh ushtrime – Teksti mësimor 4+ Të gjitha lëndët, klasat 1-12

Megjithatë, ky aplikacion ndonjëherë ngrin dhe ngarkohet ngadalë, shumë zgjidhje nuk funksionojnë, ose ka shumë rezultate të njëjta, jo shumë zgjidhje.

Këtu është lidhja e shkarkimit:

6. Aplikim falas për pyetjet e fizikës

Ky është një aplikacion që u përgjigjet pyetjeve dhe shqetësimeve të studentëve, nuk është si aplikacionet e tjera, sepse është një aplikacion që ndan, mbështet njëri-tjetrin nga shumë njerëz, diskuton dhe konsulton dhe jep zgjidhjet e duhura.

*

Aplikim falas për pyetjet e fizikës

Në këtë aplikacion, ju mund të zgjeroni marrëdhëniet, të motivoheni për të mësuar sepse shumë njerëz gjithashtu duan të kenë qëllimin për të zgjidhur atë ushtrim.

Thjesht duhet të postoni, do të merrni shumë përgjigje nga miqtë, mësuesit dhe gjithashtu ka veçorinë për të përditësuar rregullisht artikujt më të fundit nga provimi i shkollës së mesme.

Megjithatë, ndonjëherë ky aplikacion ka edhe shumë disavantazhe si nganjëherë problemi nuk merr zgjidhje për shkak të vështirësisë së tij. Ose aftësia për të marrë një përgjigje që nuk është e qartë, specifike dhe e detajuar

Këtu është lidhja e shkarkimit:

7. Sokrati

Mund të thuhet se ky është aplikacioni më i zgjuar dhe më i zgjedhur nga studentët për shkak të veçorive të tij novatore, të detajuara, të qarta dhe lehtësisht të kuptueshme.

*

Socratic nga Google

Ky aplikacion përdor zë ose pamje vizuale për t’u lidhur me materiale të drejtpërdrejta, duke ofruar video shpjeguese më të qarta, më të lehta për t’u kuptuar dhe duke dhënë leksione të ngjashme në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë përmbajtjen më thellë.

Në veçanti, aplikacioni merr të gjitha imazhet me cilësi të ulët, ka një shumëllojshmëri zgjidhjesh dhe lidh shumë komunitete, duke ndarë miq.

Ashtu si aplikacionet e tjera, aksesueshmëria e aplikacionit është e ngrirë, e ngadaltë në ngarkim dhe shpesh e klikuar nga ekrani.

Këtu është lidhja e shkarkimit:

Epilogu:

Më sipër është një artikull përmbledhës në lidhje me aplikimet për zgjidhjen e fizikës. Shpresojmë se artikulli do të jetë një formulë e dobishme për të ndihmuar përdoruesit të zgjedhin softuerin e duhur për veten e tyre.

Zgjidhja e problemeve matematikore përmes fotove të telefonit zgjidhja e problemeve matematikore përmes fotove të telefonit do t’ju ndihmojë të zgjidhni shpejt problemet nga nivelet e lehta në ato të vështira, me këtë aplikacion për zgjidhjen e problemeve matematikore do të keni një ose më shumë zgjidhje për veten tuaj. në mënyrë që rezultatet të verifikohen shpejt dhe saktë .
Regjistrimi i kloneve në telefonin tuaj Fotografi Android, aplikacionet më të mira të fotografisë Android që keni
It – Aplikim për zgjidhjen e ushtrimeve në telefon Top aplikacioni për zgjidhjen e ushtrimeve me telefon Si të çaktivizoni tingullin e kamerës në Samsung S8

Xem thêm :   công nghiệp (tiếp theo), giải vở bài tập địa lý 7 bài 13

Aplikim për zgjidhjen e problemeve matematikore përmes fotove Photomath do t’ju zgjidhë shpejt problemet duke e drejtuar kamerën e smartfonit te problemi që duhet zgjidhur. Rezultatet dhe shpjegimet e hollësishme do të shfaqen menjëherë pas. Photomath mbështet përdoruesit për të zgjidhur probleme të shumë temave të ndryshme si thyesat, dhjetoret, ekuacionet kuadratike, ekuacionet kuadratike, trigonometria, logaritmet…

Si të zgjidhni matematikën përmes fotove të telefonit

Udhëzime për zgjidhjen e ushtrimeve përmes fotove të telefonit

Për telefonat Android

Në shfletuesin e telefonit që po përdorni, shkoni në adresën e mëposhtme për të shkarkuar:

– Shkarko: Foto
Matematikë për Android

Pastaj ju klikoni ikonën e shigjetës me lidhjen jeshile më poshtë, faqja e internetit do t’ju drejtojë në dyqanin CH Play me aplikacionin Photo
Math, ju vazhdoni të shtypni Vendosja shfaqet një mesazh që kërkon të drejtat e aksesit të aplikacionit, ju zgjidhni Pranoje për të rënë dakord.

*

Shkarkimi dhe instalimi është i suksesshëm, ju zgjidhni Hapur për të hyrë në aplikacionin Photomath për të filluar zgjidhjen e problemeve matematikore nëpërmjet fotove të telefonit.

Per une telefon
Telefoni

Në shfletuesin që po përdorni, shkoni në lidhjen e mëposhtme:

– Shkarko: Foto
Matematikë për i
Telefoni

Më pas shtypni ikonën e shigjetës me lidhjen jeshile më poshtë faqja e internetit do t’ju drejtojë te App Store në i
Telefoni. Në aplikacion Dyqani i Aplikacioneve -> Shtypni Merrni ->Vendosja për të shkarkuar aplikacionin Photomath në telefonin tuaj ->Futni fjalëkalimin tuaj të Apple ID për të vazhduar shkarkimin -> Shtypni Hapur Pasi shkarkimi dhe instalimi të ketë përfunduar.

Herën e parë që hyni në aplikacionin Photomath, zgjidhni gjuhe dëshironi të përdorni në aplikacion, zgjidhni këtu baigiangdienbien.edu.vn vietnameze -> Kliko Shkojme.

Shtypni Kapërce nëse nuk dëshironi të shihni hyrjen, udhëzuesin bazë -> Zgjidhni Do ta bëj më vonë nëse nuk dëshironi të hyni në llogarinë tuaj.

Tani për tani, aplikacioni do të shfaqë ndërfaqen e kamerës, ju Sillni kamerën e telefonit tuaj në problemin që duhet të zgjidhni pastaj shtypni çelësi i mesëm për të kapur dhe në të njëjtën kohë për të lënë aplikacionin Photomath të fillojë të zgjidhë matematikën. Rezultati i problemit do të shfaqet menjëherë pas kësaj, ju zgjidhni ikona e shigjetës për shpjegim të hollësishëm.

Për të parë detajet e secilit hap të zgjidhjes, zgjidhni ikona e shigjetës poshtë . Menjëherë aplikacioni do të shfaqë të gjitha hapat që duhet të bëni për atë problem.

Përveç kësaj, kur lëviz poshtë aplikacioni do të shfaq grafikun e problemit që duhet të zgjidhni.

Për të zgjidhur ushtrime të tjera matematikore përmes fotove të telefonit, ndiqni të njëjtat hapa si më sipër. Photomath mbështet zgjidhjen e shumë temave të ndryshme matematikore si: ekuacionet e fshehura, thyesat, ekuacionet kuadratike…

Nëse problemet duhet të shkruhen saktë dhe plotësisht, mund të zgjidhni funksionin e redaktimit me ikona e kompjuterit ->Shkruani problemin që do të zgjidhet -> Zgjidhni ikona e shigjetës për të parë përgjigjen.

Ashtu si zgjidhja e problemeve matematikore përmes fotove të telefonit, ky funksion shfaq gjithashtu detaje të plota të hapave të zgjidhjes dhe grafikët e atij problemi.

Kështu më lart, baigiangdienbien.edu.vn ju ka udhëzuar se si të zgjidhni problemet e matematikës përmes fotove të telefonit. Tani që ky aplikacion Photomath është i disponueshëm, zgjidhja e problemeve matematikore është bërë shumë më e thjeshtë dhe më e lehtë. Në të njëjtën kohë, do të keni edhe mënyra më të reja dhe më të mira për të zgjidhur problemet e matematikës, për ta përdorur më mirë këtë aplikacion, mund t’i referoheni se si Përdorni Foto
Math
detaje këtu. Fat i mirë me hapat e mësipërm.

Shihni gjithashtu: Grupi i deshifrimit aritmetik – Dekodimi aritmetik, Master i numrave, Master i magjisë

Më sipër flasim për aplikacionin e zgjidhjes së problemeve matematikore duke përdorur kamerën e telefonit, përveç kësaj, duhet të mësoni edhe disa aplikacione që ndihmojnë në zgjidhjen e ushtrimeve të fizikës në celular për të ndihmuar në zgjidhjen e ushtrimeve të vështira dhe të vështira, përveç kësaj, aplikacionet që ndihmojnë në zgjidhjen e këtyre ushtrimeve të fizikës janë gjithashtu të detajuara në mënyrë që ata të mësojnë se si t’i zgjidhin ato, jo vetëm duke paraqitur rezultatet.

Si të bëni pamje nga ekrani Asus Zenfone C – A451 CG Si të çaktivizoni tingullin e fotografisë në telefonat Samsung Si të bëni fotografi në Instagram me telefonin tuaj Fikni tingullin e kamerës në Android me aplikacionet ES File Explorer për të ndihmuar në zgjidhjen e ushtrimeve të fizikës me telefon me energji elektrike

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Giải Bài Tập Bằng Camera 4+, Hướng Dẫn Giải Bài Tập Qua Ảnh Chụp Điện Thoại . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

By CakhiaTV

CaKhia TV link xem bóng đá trực tiếp miễn phí full HD không bị chặn, không quảng cáo các trận đấu bóng đá giải ngoại hạng, cúp C1, Laliga ...

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *