Rate this post

Për bizneset që bëjnë biznes online ose që shpesh blejnë online, të dish se si të kërkosh faturën e ngarkesës ndihmon shumë në procesin e kontrollit të porosisë, kapjen e statusit të porosisë për të pasur një zgjidhje. menjëherë me incidente fatkeqe që ndodhin gjatë dorëzimit të porosive . Bashkohuni me ne për të mësuar rreth kërkimit të faturave më të fundit të J&T, Vietpost, GHTK, Best Express, Ninja Van në artikullin e sotëm!
Shiko me shume
 • Udhëzime për të kërkuar gjobat më të fundit për shkeljet e trafikut
 • Si të kërkoni me saktësi targat e motoçikletave në internet me “një shikim”
kërkimi i faturës së ngarkesës
Udhëzime se si të kërkoni faturat më të fundit J&T, Vietpost, GHTK, Best Express, Ninja Van
Mục lục ẩn

Cili është kodi i faturës së ngarkesës?

Kur porositni në internet ose dërgoni mallra, transportuesi do t’i sigurojë dërguesit informacione për transportin, duke përfshirë një sekuencë numrash, në mënyrë që të mund të kërkoni dhe të kontrolloni statusin e porosisë tuaj lehtësisht, që është kodi i transportit.

Kodi i faturës së ngarkesës zakonisht përfshin një numër ose një kombinim karakteresh. Për çdo mall të ndryshëm, do të ketë një kod të ndryshëm të faturës së ngarkesës.

Cili është kodi i faturës së ngarkesës? Si të kontrolloni kodin e faturës së ngarkesës?

Pse të kontrolloni kodin e faturës së ngarkesës?

Duke pasur kodin e faturës së ngarkesës, procesi i transportit të mallrave është transparent dhe më i sigurt, duke shmangur rastet e vjedhjes apo konfuzionit gjatë transportit. Në rast se ka një problem të papritur me parcelën, ju gjithashtu mund ta zbuloni dhe ta trajtoni menjëherë atë

Kontrolloni kodin e faturës së ngarkesës për çfarë?

Kur bëni blerje në internet, kontrollimi i kodit të faturës do t’ju ndihmojë të gjurmoni me lehtësi nëse porosia juaj është dorëzuar apo jo dhe të gjeni se ku janë dorëzuar mallrat, në cilën magazinë të futeni në çfarë kohe, në mënyrë që të mund të organizoni në mënyrë aktive dërgesën. e arsyeshme Koha e dërgimit.

Udhëzime për kërkimin e faturave të ngarkesave të disa njësive të njohura të transportit

Me udhëzimet për të kërkuar kodin e faturimit të njësive të transportit, mund të punoni në telefonin ose kompjuterin tuaj, hapat janë të ngjashëm.

Gjeni kodin e faturës së ngarkesës GHTK (Dorëzimi ekonomik)

Metoda 1: Kërkoni faturën e ngarkesës përmes faqes së internetit GHTK (Dorëzimi ekonomik)

 • Hapi 1: Hyni në lidhjen: Zgjidhni Kërkoni për porositë.
 • Hapi 2: Futni kodin e faturës së ngarkesës.
 • Hapi 3: Klikoni Gjeni aplikacionin.
kodi i kërkimit të faturës së ngarkesës ghtk
Gjeni kodin e faturës së ngarkesës GHTK

Metoda 2: Kërkoni përmes centralit GHTK (Dorëzimi ekonomik)

Mund të telefononi centralin GHTK në 18006092 (pa pagesë). Stafi i shërbimit të klientit do t’ju ndihmojë të kontrolloni statusin e porosisë tuaj bazuar në kodin e porosisë që jepni.

Metoda 3: Kërkoni faturat e ngarkesës falë veçorisë suportuese CHAT

 • Hapi 1: Shkoni drejtpërdrejt te funksioni i mesazheve SOS ose hyni në lidhjen: dhe zgjidhni artikullin Keni nevojë për mbështetje? zgjidhni BISEDA TANI.
kontrolloni kodin e faturës së ngarkesës ghtk
Gjeni kodin e faturës së ngarkesës GHTK
 • Hapi 2: Futni të gjithë përmbajtjen që ju nevojitet për të mbështetur stafin e GHTK.
 • Hapi 3: Klikoni ikonën Dërgo (shigjetën) për të dërguar dhe prisni një përgjigje nga stafi i shërbimit të klientit.

Gjeni faturën e ngarkesës VNPost (Vietnam Post)

Metoda 1: Gjeni kodin e faturës së ngarkesës përmes faqes së internetit VnPost (Vietnam Post)

 • Hapi 1: Hyni në lidhjen: dhe futni kodin e faturës së ngarkesës në seksionin e Kodit Postar.
Xem thêm :   Ý Nghĩa Của Ngày Sách Và Văn Hóa Đọc Việt Nam 21/4, Ngày Sách Và Văn Hóa Đọc Việt Nam

Gjeni kodin e faturës së ngarkesës VNPost

 • Hapi 2: Zgjidhni “Kërko” (ikona e xhamit zmadhues). Statusi i porosisë do të shfaqet për lehtësinë tuaj.

Metoda 2: Gjeni kodin e porosisë VNPost përmes mesazhit me tekst

Ju mund të kërkoni kodin e porosisë VNPost përmes mesazhit me tekst. Ju e kompozoni mesazhin me sintaksën e mëposhtme: EMS ExxxxxxxxVN në 8176

Në të cilin ExxxxxxxxVN është kodi i faturës që përbëhet nga 13 karaktere.

Shënim: Tarifa për këtë shërbim të kërkimit të kodit të porosisë VNPost është 1000 VND/mesazh. Nëse dëshironi të kërkoni shumë porosi në të njëjtën kohë, kjo nuk është e realizueshme.

Gjeni kodin e faturës së ngarkimit të Viettel Post

Metoda 1: Gjeni kodin e faturës së ngarkesës përmes faqes së internetit të postimit të Viettel

 • Hapi 1: Hyni në lidhjen: Futni kodin e faturës së ngarkesës në seksionin e kodit të kuponit. Mund të futni disa kode për të kërkuar porosi të shumta në të njëjtën kohë, të ndara me presje.
 • Hapi 2: Futni kodin captcha në të majtë në kornizën e bardhë.
 • Hapi 3: Kliko “Kërko”.

viettelpost shikoni faturën e ngarkesës

Metoda 2: Kërkoni përmes mesazhit

Konsumatorët mund të dërgojnë gjithashtu SMS për të kërkuar kodin e faturës me sintaksën: Track [mã vận đơn] dërgo 178.

Pas dërgimit, prisni rreth 1 minutë, do të ketë një mesazh që informon për detajet e porosisë tuaj duke përfshirë: datën e dorëzimit, vendin e dorëzimit, shërbimin e përdorur, peshën, ngarkesën totale dhe statusin e porosisë.

Metoda 3: Kërkoni përmes panelit të kujdesit ndaj klientit të Viettel Post

Mund të telefononi linjën telefonike 1900 8095 (pa pagesë, nga ora 07:00 – 20:00 gjatë ditëve të javës), për të kërkuar informacione për porosinë tuaj. Më pas jepni kodin e faturës së ngarkesës për stafin e shërbimit të klientit për të kontrolluar porosinë tuaj.

Metoda 4: Shikoni përmes Fanpage Viettel Post

Përveç metodave të mësipërme, mund të dërgoni gjithashtu një mesazh te Viettel Post Fanpage (me një çek jeshil) për të kërkuar të kontrolloni faturën e ngarkesës. Megjithatë, kjo metodë zakonisht kërkon shumë kohë, sepse faqet e fansave rrallë kanë staf në detyrë për t’iu përgjigjur mesazheve. Prandaj, nëse doni të kërkoni kodin e porosisë sa më shpejt të jetë e mundur, ju lutemi zbatoni 3 mënyrat e mësipërme!

Gjeni kodin e faturës së rrugës J&T Express

Metoda 1: Kërkoni porosi përmes faqes së internetit J&T Express

 • Hapi 1: Hyni në lidhjen: Futni kodin e faturës së ngarkesës në kutinë e bardhë. Mund të futni kode të shumta porosie për të kërkuar në të njëjtën kohë, deri në 10 porosi të ndara me presje.
 • Hapi 2: Klikoni Kërkoni faturën e ngarkesës.
kërko faturën e ngarkesës j&t
Gjeni kodin e faturës së rrugës J&T Express

Metoda 2: Kërkoni përmes qendrës së thirrjeve J&T Express

Ju mund të telefononi centralin J&T Express përmes numrit të telefonit 19001088 (tarifa e thirrjes është 1000 VND/minutë), të jepni informacion në lidhje me kodin e faturës së ngarkesës dhe t’i kërkoni stafit mbështetës të kontrollojë porosinë tuaj.

Kërkoni kodin më të mirë të faturave të transportit

Metoda 1: Kërkoni përmes faqes së internetit BEST Express

Hapi 1: Merrni kodin e faturës së ngarkesës dhe hyni në faqen e internetit BEST Express

Ju duhet të merrni numrin BEST Express të faturës të listuar në faturën tuaj ose në porosinë tuaj në internet kur furnizuesi dërgon me sukses artikullin te operatori. Në rast se nuk mund të përcaktoni kodin e faturës së ngarkesës, mund ta bëni këtë në mënyrën e mëposhtme:

 • Telefononi linjën telefonike BEST Express në 19001031, jepni informacionin e nevojshëm që operatori ta konfirmojë dhe t’ju japë kodin (nëse jeni dërguesi). Në rast se jeni marrësi, mund të jepni informacione për shitësin, numrin e telefonit, adresën dhe disa informacione të tjera bazë për mbështetje.
 • Telefononi dyqanin ku keni porositur dhe kërkoni që të japin faturën e ngarkesës (nëse jeni blerës online).

Pasi të keni kodin e faturës së ngarkesës, ju lutemi vizitoni adresën: best-inc.vn për të qenë në gjendje të shikoni statusin e porosisë tuaj.

Hapi 2: Futni kodin e faturës së ngarkesës, zgjidhni Mësoni

Ju lutemi shkruani kodin e faturës së ngarkesës në seksionin Futni faturën. Këtu mund të shikoni deri në 20 fatura ngarkimi në të njëjtën kohë, të ndara me hapësira ose presje.

Më pas zgjidhni Mësoni të gjurmoni porosinë.

kërkimi më i mirë i faturës së ngarkesës

Hapi 3: Shikoni detajet e statusit të porosisë

Pas futjes së kodit të saktë të faturës së ngarkesës, sistemi do të shfaqë informacione të detajuara për statusin e porosisë duke përfshirë: informacionin e marrësit, dërguesit, dërguesit, historinë dhe detajet në procesin e dorëzimit.

Xem thêm :   môi trường hoang mạc, giải tập bản đồ địa lí 6

kërkimi më i mirë i fletëpagesës

Metoda 2: Telefononi centralin BEST Express

Ju mund të telefononi linjën telefonike të BEST Express në 19001031 dhe të jepni informacione kur ju kërkohet nga operatori, duke përfshirë kodin tuaj të porosisë dhe numrin e telefonit të porosisë.

Në rast se nuk e dini ose e keni harruar kodin e porosisë, mund t’i jepni operatorit informacion në lidhje me marrësin, dërguesin, adresën e dërgimit dhe pranimit, kohën e dorëzimit që stafi mbështetës të kontrollojë për ju.

Metoda 3: Dërgo mesazh në faqen e fansave të BEST Express në facebook

Mund të dërgoni një mesazh në faqen e fansave të BEST Express në Facebook për të kërkuar kodin e faturës. Ju duhet të jepni disa informacione të tilla si: Emri i plotë, numri i telefonit të kontaktit, kodi i faturës së ngarkesës, informacione për mbështetjen që stafi mbështetës të kërkojë për ju.

Megjithatë, kjo metodë nuk mund të përdoret në rast se keni nevojë urgjente për informacionin e porosisë sepse mund të marrë shumë kohë sepse aktualisht BEST Express po e mbyll përkohësisht funksionin për të mbështetur porositë përmes mesazheve në faqen e fansave. Duhet kohë që administratori të transferojë informacionin që i jepni kujdesit ndaj klientit për t’u kontaktuar dhe përpunuar për ju.

faturën e ngarkesës më të mirë të kërkimit ekspres

Metoda 4: Dërgoni email tek departamenti i kujdesit ndaj klientit BEST Express

Në rast se keni nevojë për mbështetje më të thelluar, mund t’i dërgoni një email departamentit të shërbimit ndaj klientit të BEST Express në: [email protected] dhe të jepni informacione si kodi i porosisë dhe numri i telefonit të porosisë.

Departamenti i shërbimit të klientit të BEST Express do t’ju ndihmojë të kontrolloni statusin e porosisë tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur kur merrni postë.

Gjeni kodin e faturimit të Ninja Van

Metoda 1: Kërkoni faturën e ngarkesës në faqen e internetit të Ninja Van

 • Hapi 1: Vizitoni faqen e internetit: ninjavan.co
 • Hapi 2: Futni kodin e porosisë dhe zgjidhni butonin e kërkimit (ikona e xhamit zmadhues).
kërko faturën e ngarkimit të van ninja
Shikoni faturën e ngarkimit të Ninja Van

Metoda 2: Kërkoni faturën e ngarkesës Ninja Van duke telefonuar centralin

Mund të telefononi centralin Ninja Van në 1900886877 dhe të jepni informacion të plotë dhe të saktë kur të kërkohet nga operatori, duke përfshirë numrin e telefonit të porosisë dhe numrin e porosisë.

Metoda 3: Dërgo email për të ndihmuar në kërkimin e kodit të faturimit të Ninja Van

Në rast se keni nevojë për mbështetje të mëtejshme, mund të dërgoni një email te Kujdesi për Klientin e Ninja Van në [email protected] dhe të jepni kodin tuaj të porosisë dhe numrin e telefonit të porosisë.

Megjithatë, kjo mënyrë do t’ju bëjë të kaloni më shumë kohë duke pritur për të marrë një email përgjigjeje.

Metoda 4: Dërgo mesazh në faqen e fansave të Ninja Van Vietnam në Facebook

Mund t’i dërgoni një mesazh Ninja Van Fanpage për ndihmë në kërkimin e kodit të faturës së ngarkesës. Do t’ju duhet të jepni informacione për porosinë dhe numrin e telefonit për stafin mbështetës për t’ju ndihmuar të kërkoni. Megjithatë, kjo metodë ju merr edhe shumë kohë, sepse jo gjithmonë personeli në detyrë mund t’ju mbështesë 24/7.

Metoda 5: Shikoni me Zalo Ninja Van

Ninja Van ju mbështet për të kërkuar kodin e faturës përmes kanalit Zalo. Ja se si ta bëni atë:

 • Hapi 1: Hyni në lidhjen:
 • Hapi 2: Klikoni të interesuar dhe dërgoni një mesazh për mbështetje.
 • Hapi 3: Jepni kodin e porosisë dhe porositni numrin e telefonit për të kërkuar, më pas prisni që stafi mbështetës të përgjigjet.

Kërkimi i faturës së ngarkesës për dorëzim të shpejtë (GHN).

Opsioni 1: Uebsajti i dorëzimit të shpejtë (GHN).

 • Hapi 1: Hyni në lidhjen: Futni kodin e faturës së ngarkesës në kutinë Fut kodin e porosisë.
 • Hapi 2: Klikoni butonin e kërkimit (ikona e xhamit zmadhues).

Kërkimi i faturës së ngarkesës për dorëzim të shpejtë (GHN).

Metoda 2: Kërkoni përmes tabelës së dorëzimit të shpejtë (GHN).

Mund të telefononi centralin GHN në 18006328 (pa pagesë) dhe të jepni informacion në lidhje me kodin e faturimit për t’i kërkuar stafit përgjegjës të kontrollojë porosinë tuaj.

Këtu janë udhëzimet e plota dhe të hollësishme si të kërkoni kodin e faturës së ngarkesës e një numri njësish të mëdha transporti në mbarë vendin, mund t’i referoheni statusit të porosisë tuaj. Nëse keni ndonjë pyetje, mund të komentoni më poshtë, ne do t’ju përgjigjemi.

Xem trực tiếp bóng đá Cakhia TV cảm ơn bạn đã đọc hết bài viết Hướng dẫn tra cứu vận đơn J&T, Vietpost, GHTK, Best Express, Ninja Van . Chúc bạn có một ngày vui vẻ !

By CakhiaTV

CaKhia TV link xem bóng đá trực tiếp miễn phí full HD không bị chặn, không quảng cáo các trận đấu bóng đá giải ngoại hạng, cúp C1, Laliga ...

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *