Rate this post

Informacion rreth Klinika e mjekut të familjes Dien Bien Phu prezantuar nëpërmjet platformës online me aplikacionin e rrjetit Ai
Shëndeti – ndihmësi shëndetësor i familjes suaj. Ndiqni detajet më poshtë për të kuptuar shërbimet shëndetësore të mbështetura përmes aplikacionit Ai
Shëndet ju lutem.

Po shikoni: Ekzaminimi online në klinikën e mjekut familjar Dien Bien Phu

Klinika e mjekut të familjes Dien Bien Phu

Me shumë vite themelim, klinika e mjekut familjar Dien Phu u shërben gjithmonë klientëve me gjithë zemër dhe entuziazëm me moton “Përgjegjshëm – miqësor – i sinqertë”. Ekipi i mjekëve ka një përvojë shumëvjeçare në identifikimin e shpejtë dhe të saktë të sëmundjeve dhe trajtimin efektiv.

Bazuar në kriteret e mëposhtme, klinika e mjekut të familjes Dien Bien Phu vlerësohet gjithmonë shumë dhe gjithnjë e më shumë përdorues përdorin shërbimet e klinikës.

Sistemi modern i infrastrukturës

*

Klinika e mjekut të familjes Dien Bien Phu me një sistem pajisjesh moderne mjekësore.

Sistemi i pajisjeve mjekësore të avancuara, standardet ndërkombëtare dhe pajisjet në klinikë janë pajisjet më moderne dhe më të bollshme shumëfunksionale. Siguroni trajtim të sigurt dhe cilësor për pacientët me hapësirën më private, të rregullt dhe të pastër.

Procesi i shpejtë i kontrollit shëndetësor

Ekzistojnë dy mundësi për klientët kur vizitojnë klinikën Dien Bien Phu: Mund të rezervoni një takim paraprakisht përmes platformës online në aplikacionin Ai.
Shëndeti ose vini direkt në procedurë dhe bëni ekzaminimin.

Me metodën e rezervimit të takimeve në internet, gjithmonë merr komente pozitive për shkak të komoditetit dhe shpejtësisë. Përveç kësaj, sistemi i punës së klinikës gjithmonë siguron punë të shpejtë, kështu që edhe metoda e kryerjes së procedurave të drejtpërdrejta të ekzaminimit shëndetësor në klinikë është shumë e shpejtë në përputhje me procedurën.

Shërbim shëndetësor i sigurt dhe me reputacion

Klinika e mjekut të familjes Dien Bien Phu vazhdimisht përpiqet dhe përpiqet të përmirësojë cilësinë e shërbimeve aktuale shëndetësore, duke ndërtuar një mjedis mjekësor profesional, prestigjioz dhe me cilësi të lartë. Kujdesuni dhe mbroni shëndetin e pacientëve në mënyrën më efektive dhe më të mirë.

Shërbime mjekësore në klinikën e mjekut të familjes Dien Bien Phu

Shërbimi i ekzaminimit të përgjithshëm mjekësor

Një shërbim i përgjithshëm mjekësor është një program gjithëpërfshirës i ekzaminimit shëndetësor që synon parandalimin e sëmundjeve. Pacientët do të ekzaminohen tërësisht nga veshët, sytë, hunda, fyti, analizat, rrezet X, ekografia…

Bazuar në kriteret e moshës, gjinisë dhe nevojave individuale shëndetësore, programet individuale mund të zgjidhen në një paketë gjithëpërfshirëse të kontrollit shëndetësor.

*

Një gamë e gjerë shërbimesh shëndetësore në klinikë.

Shërbimi i regjistrimit të sigurimit shëndetësor

Klinika e mjekut të familjes Dien Bien Phu mbështet klientët që të regjistrohen për sigurim shëndetësor direkt në klinikë, i cili aplikohet me policën e sigurimit shëndetësor të përcaktuar nga Ministria e Shëndetësisë.

Procesi i regjistrimit të sigurimeve shëndetësore kryhet tërësisht, shpejt dhe profesionalisht për të sjellë përfitime maksimale për klientët që dëshirojnë të regjistrohen.

Shërbimi gjithëpërfshirës i kujdesit antenatal

Klinika mbështet shërbime gjithëpërfshirëse të kujdesit antenatal duke përfshirë programe cilësore dhe prestigjioze të kujdesit antenatal si:

Kontrolli rutinë para lindjes: Përfshirë shërbime të tilla si ekzaminimi i rregullt i fetusit, ekografia e fetusit, këshillimi për çështjet e shëndetit të fetusit dhe përgjigjja e pyetjeve gjatë shtatzënisë… Këshilla dhe mbështetje nga ekspertë me reputacion, kanë përvojë të lartë profesionale.

Ekzaminimi gjinekologjik: Klinika ofron shërbime të ekzaminimit obstetrikë dhe gjinekologjik duke përfshirë ekzaminimin dhe zbulimin e sëmundjeve të zakonshme gjinekologjike (inflamacion, çrregullime menstruale, etj.) dhe depistimin dhe zbulimin e kancerit të gjirit dhe qafës së mitrës. hark…

Informacion në lidhje me koston e ekzaminimit mjekësor në klinikë

*

Konsultohuni në lidhje me kostot e ekzaminimit mjekësor të klinikës nëpërmjet aplikacionit Ai
Shëndeti.

Kostoja e ekzaminimit dhe trajtimit mjekësor do të ndryshojë në varësi të nevojave të shërbimeve të ndryshme dhe metodave të trajtimit. Nëse përdorni sigurimin shëndetësor gjatë regjistrimit për shërbime, do të gëzoni të gjitha përfitimet e specifikuara në sigurim.

Xem thêm :   Hướng Dẫn Giải Bài Tập Toán 11 Trang 41 Sgk Đại Số Và Giải Tích 11 Nâng Cao

Detajet e çmimit të ekzaminimit mjekësor të klinikës së mjekut të familjes Dien Bien Phu mund t’i mësoni përmes informacionit të përditësuar në sistemin Ai.
Shëndeti ose kontaktoni direkt në adresën e klinikës.

Shëndeti.

Duke përdorur Ai
Shëndeti për të kërkuar informacione mjekësore dhe shëndetësore

OBSH
Health është një aplikacion që ndihmon kujdesin shëndetësor gjithëpërfshirës me informacione të dobishme për shërbimet mjekësore, ekipin e mjekëve të spitaleve dhe klinikave prestigjioze në mbarë vendin.

Përveç kërkimit të informacionit për klinikën e mjekut të familjes Dien Bien Phu, Ai
Health ofron gjithashtu lidhje në internet për shërbimet e kujdesit shëndetësor në shtëpi me shërbimet e mëposhtme specifike:

– Kujdesi për shëndetin e pacientëve në shtëpi me ata që vuajnë nga sëmundje të rënda, kancer…

– Kujdesuni dhe përkrahni pacientët me aktivitetet e përditshme si ushqimi, marrja e ilaçeve, higjiena personale.

– Mbështet trajtimin e simptomave të shkaktuara nga trauma, plagë të thella jashtë ose brenda.

Aplikimi Ai
Shëndeti me një ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur, përdoruesit mund të familjarizohen shpejt me hapat në sistem, të kërkojnë informacione dhe kategori lehtësisht dhe shpejt.

*

OBSH
Health mbështet konsultimin online me ekspertë me reputacion.

OBSH
Shëndeti është i përkushtuar ndaj përdoruesve efektivë të lidhur me një sistem mbarëkombëtar të spitaleve, klinikave dhe objekteve mjekësore me cilësi të lartë dhe me reputacion, duke përmirësuar jetën tuaj dhe duke ofruar trajtim të shpejtë dhe efektiv të sëmundjeve.

Aplikimi Ai
Health është instaluar sipas lidhjes: Këtu

OBSH
Shëndeti përdoret me një rrjet mbarëkombëtar, që nga fillimi i tij ka marrë gjithmonë mbështetje dhe përdorim entuziast nga përdoruesit kudo. Instaloni aplikacionin tani OBSH
Shëndeti
për të përjetuar shumë shërbime dhe një sistem gjithëpërfshirës të shërbimit shëndetësor të futur.

Sot, ndikimi i drejtpërdrejtë nga mjedisi bën që incidenca e sëmundjeve të rritet. Sytë janë pjesë të ndjeshme, që ndikojnë drejtpërdrejt në shikim, duhet të ekzaminohen dhe trajtohen herët dhe menjëherë nëse fatkeqësisht hasni në sëmundje të syrit. Shmangni komplikimet e rrezikshme, dëmtimin e shikimit ose rrezikun e lartë të humbjes së përhershme të shikimit.

Më poshtë është një listë me sugjerime për mjekë të mirë okularë me përvojë shumëvjeçare në City Eye Hospital. Në Ho Chi Minh City, ju mund të jeni të sigurt për të dërguar shëndetin tuaj “vizion”! (Top TOP Ophthalmology Public Hospital është vendi për të ekzaminuar dhe trajtuar sëmundjet e syrit për njerëzit në provincat jugore të Vietnamit).

Kriteret për zgjedhjen e një mjeku të mirë okular

*

Disa kritere për mjekë të mirë

Mjekët e mirë në artikull vlerësohen objektivisht bazuar në kriteret e mëposhtme:

Përvoja e punës: Procesi aktual i ekzaminimit është shumë i rëndësishëm për të fituar përvojë dhe për të përmirësuar kualifikimet profesionale, gjë që është shumë e rëndësishme për të ndihmuar në vendosjen e diagnozave të sakta dhe drejtimeve efektive të trajtimit për pacientët. Kualifikimet profesionale: Mjeku ka një përvojë shumëvjeçare në spitalin okulistik të vijës së parë, duke përfshirë: Spitalin e Syrit të Qytetit. Ho Chi Minh City, University of Medicine and Farmacy Hospital, ..Vlerësimi aktual nga klientët: ky është një faktor i rëndësishëm dhe i domosdoshëm për të bindur njerëzit të japin besimin e tyre tek mjekët.

Dr. Dr. Dinh Trung Nghia

Dr. Nghia është një nga ekspertët kryesorë në fushën e Oftalmologjisë – Mjekësisë Refraktive, i vlerësuar shumë nga profesionistët dhe pacientët për aftësitë dhe kualifikimet e tij. Më shumë se 25 vjet përvojë në fushën e Oftalmologjisë është po aq vite pune në Spitalin e Syrit të Qytetit. Në qytetin Ho Chi Minh, ai ka ndihmuar shumë pacientë të rifitojnë shikimin e ndritshëm, të quajtur “dora e artë” e kirurgjisë refraktive, veçanërisht metodës moderne Relex Smile. Përveç imazhit të një kirurgu të mirë, ai njihet edhe si një okular i mirë, i përkushtuar në profesionin e tij dhe i vëmendshëm ndaj pacientëve. Në çdo rast specifik, mjeku do të japë planin më të përshtatshëm të trajtimit, këshillat më të dobishme për pacientin.

Aktualisht, Dr. Dr. Dinh Trung Nghia mban pozicionin e Drejtorit Profesional në Spitalin e Përgjithshëm Gia Dinh

Xem thêm :   Một số mẹo vặt tẩy vết bẩn đơn giản tại nhà

BSCKII. Doan Hong Dung

Aktualisht, BSCKII. Doan Hong Dung aktualisht mban pozicionin e Zëvendës Shefit të Departamentit të Qepallave dhe Retinës në Spitalin e Syve të qytetit Ho Chi Minh. HCM. Me një përvojë shumëvjeçare në industri, Dr. Dung ka kryer më shumë se 40,000 operacione në sy për të reduktuar shikimin për shkak të kataraktit, shkëputjeve të retinës, etj. Jo vetëm aktivitetet e trajtimit, ajo gjithashtu jep mësim në Universitetin e Mjekësisë dhe Farmacisë në Ho Chi Minh Qyteti dhe Universiteti i Mjekësisë Pham Ngoc Thach. Përveç kësaj, ajo ka marrë pjesë në shumë hulumtime, ka shkruar raporte shkencore për trajtimin dhe ka përvojë në menaxhimin e shkëputjes së retinës me çarje gjigante.

Lexo më shumë: Leksioni special Kapitulli 1 – Qasja në këtë faqe është mohuar

Th
S. BSCKII. Diep Huu Thang

Dr Thang Aktualisht merr rolin e Shefit të Departamentit të Kornesë, Spitali i Syve të qytetit Ho Chi Minh. HCM. Ai pati një periudhë të gjatë trajnimi në SHBA, Japoni, Itali, Indi dhe Singapor. Me një përvojë 25 vjeçare në industri, Dr.Thang është i specializuar në ekzaminimin dhe trajtimin e sëmundjeve të: syve të thatë, kirurgjisë së kornesë, mikrokirurgjisë së avancuar etj. Përveç kësaj, Dr. Thang gjithashtu konsulton, trajnon, transferon teknologjinë dhe ofron mbështetje profesionale për njësitë e oftalmologjisë në shumë pjesë të vendit.

BSCKII. Nguyen Quang Vinh

BSCKII. Nguyen Quang Vinh është një okulist i mirë me një eksperiencë shumëvjeçare në Spitalin e Syrit City. Ho Chi Minh City, ka rikthyer me sukses dritën e më shumë se 30,000 pacientëve me metodën moderne të kirurgjisë Phaco. Aktualisht, ai mban pozicionin e Shefit të Departamentit të Oftalmologjisë, Spitali i Përgjithshëm Gia Dinh dhe një konsulent i lartë profesional në Qendrën e Syve të Teknologjisë së Lartë Phuong Dong. Përveç kësaj, Dr. Vinh shpenzoi shumë kohë, kontribuoi në shumë kërkime të vlefshme në fushën e Phaco, Oftalmologjisë të botuara në Revista Mjekësore. Përveç kësaj, Dr. Vinh është gjithashtu mësuesi i shumë brezave të okulistëve të rinj vietnamezë.

Th
S. NT Doktor Doan Luong Hien

Doktor Hien konsiderohet si një nga mjekët më të mirë të syrit në HCMC, pavarësisht se është shumë i ri. Aktualisht, ai është specialist i retinopatisë qelqore dhe uveitit që punon në Ho Chi Minh City Eye Hospital. Pas diplomimit si doktor rezident i Universitetit Mjekësor Pham Ngoc Thach në 2016, Doktor Doan Luong Hien vazhdoi të punojë në Spitalin e Syrit të Qytetit. HCM. Në vitin 2019, Dr. Hien vazhdoi të merrte një bursë të specializuar për t’u specializuar në qelqorin e retinës dhe uveitin në Institutin e Syve Beyer të Universitetit Stanford, Kaliforni, SHBA.

Përveç trajtimit mjekësor, Dr. Hien ka marrë edhe shumë certifikata dhe çmime vendase ose të huaja:

BSCKI Mai Thi Huong Thao

Doktor Thao ka përvojë shumëvjeçare në ekzaminimin dhe trajtimin e sëmundjeve të syrit në spitalet kryesore në Saigon si: Spitali Cho Ray, Spitali i Syve të Qytetit Ho Chi Minh, Spitali i Universitetit të Mjekësisë dhe Farmacisë në Ho Chi Minh City,…. Ekzaminimi dhe trajtimi i specializuar:

Gabimet refraktive të syve për fëmijët dhe të rriturit: miopi, largpamësia, astigmatizmi, ambliopia, etj. Sindroma e syrit të thatë
Çrregullim i grykës së syrit, çrregullim i gjëndrës së lotit
pterigium, strabizëm, … Keratiti, blefariti, shkëputja e retinës, çarja e retinës, katarakti, …

Shpresojmë, përmes informacionit të mësipërm, ju mund të gjeni një mjek për të trajtuar simptomat dhe gjendjen tuaj aktuale!

Departamenti i syve – Spitali i Përgjithshëm Gia Dinh

Spitali i Përgjithshëm Gia Dinh është një vend që ofron shërbime mjekësore cilësore të standardeve ndërkombëtare me një ekip mjekësh të aftë dhe pajisje moderne. Departamenti i Oftalmologjisë, Spitali i Përgjithshëm Gia Dinh ofron një gamë të plotë të ekzaminimit dhe trajtimit me lazer të miopisë me ekspertë kryesorë në industri.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me miopinë me lazer, ju lutemi kontaktoni Spitalin e Përgjithshëm Gia Dinh:

Me cilësinë më të mirë mjekësore, besojmë se do të jeni të kënaqur kur përdorni shërbimin në Spital!

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Phòng khám online tại phòng khám bác sĩ gia đình điện biên phủ ) . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

By CakhiaTV

CaKhia TV link xem bóng đá trực tiếp miễn phí full HD không bị chặn, không quảng cáo các trận đấu bóng đá giải ngoại hạng, cúp C1, Laliga ...

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *